PREPORUKA SPORT

PRIJAVI SE: Košarkaški kamp Kolašin 2019 od 29. juna do 11. jula

Peti jubilarni internacionalni košarkaški kamp Kolašin, čiji su organizatori Vlado Šćepanović i Savo Đikanović, je ove sezone planiran da traje u dvije smjene od po sedam dana.
Kamp je namijenjen za dječake i djevojčice uzrasta od 9 do 18 godina. Nakon uspjeha koji je ostvaren u četiri sezone, organizatori najavljuju još veće interesovanje djece i rekordnu posjetu na ovogodišnjem kampu.
Kamp je zamišljen kao mjesto okupljanja različitih grupacija i kategorija pretežno mladih igrača i igračica sa osnovnim ciljem da se u uslovima sedmodnevnog koncentrisanog i intenzivnog rada koriguju i unaprijede određeni elementi u igri košarkaša, kao i da se kroz zabavu, igru i druženje među polaznicima kampa stvaraju nova prijateljstva.
Raspored smjena je sljedeći:
29.06 do 05.07. (I smjena)
05.07. do 11.07. (II smjena)
– Podatak da je u prethodne tri sezone kroz kamp Kolašin prošlo više od 1500 dječaka i djevojčica, dovoljno govori o samoj ozbiljnosti kampa, kao i povjerenju roditelja i djece. Uz stručan i kvalitetan rad, dovođenje evropskih i NBA zvijezda u svojstvu promotera učinili su ovaj kamp još interesantnijim. Promoteri predstojećeg košarkaškog kampa Kolašin 2019. će biti naši proslavljeni igrači i reprezentivci, a u planu nam je i dovođenje igrača iz drugih zemalja koji će se tokom svih smjena družiti sa polaznicima kampa – izjavio je Savo Đikanović, jedan od organizatora kampa.
On je dodao da su imena Nikole Vučevića, Bojana Dubljevića, Saše Pavlovića, Jelene Dubljević, Ive Perovanović, Blagote Sekulića, Nemanje Radovića, Nikole Ivanovića, Danila Nikolića, Nemanje Gordića, Petra Popovića kao i trenera Mija Kadije, Zvezdana Mitrovića, Nikole Antića i još mnogih drugih koji su bili promoteri kampa u prve tri sezone, uz savremen program koji su pripremili za sve učesnike, bili više nego dovoljan razlog da kamp postane prepoznatljiv u svakom smislu.
– I ove sezone smo odlučili da na kampu uključimo rad sa sportskim psihologom Nikolom Mijuškovićem, koji će u svakoj smjeni u vidu predavanja i interaktivnih debata pomagati mladim sportistima da se suoče sa svim iskušenjima i preprekama. Bogato ispunjen cjelodnevni program koji smo pripremili garantuje svakom polazniku, prevashodno izuzetno zanimljive treninge, utakmice i takmičenja. Potrudićemo se da naši polaznici uz ostale aktivnosti (izleti, bazen, timska takmičenja u društvenim igrama, projekcije, predavanja…), ispune dan u svakom smislu – istakao je Đikanović.
Više informacija o samom Kampu dostupno je na web prezentaciji www.basketcamp.me, a rezervacije je moguće vršiti preko e-maila [email protected] ili telefona 067 032 132.