MAGAZIN PREPORUKA

ZVIJEZDA ,,SEA DANCEA”: Robin Schulz objavio spot za pjesmu ,,All This Love” (video)

Hitovi se samo nižu – nosilac Gremi nominacije, vodeći njemački DJ i producent Robin Schulz, i zvijezda ovogodišnjeg Sea Dance festivala, obradovao je fanove još jednim singlom. U pitanju je numera ,,All This Love” koju potpisuje zajedno sa pjevačicom i tekstopiscem iz Los Anđelesa Harloe, poznatoj po saradnji sa Britney Spears, Charli XCX i Kelly Clarkson.

Spot koji je snimljen u Bangkoku, prati misterioznu ljubavnu priču, ali ujedno i najavljuje nove projekte Schulza.
Naime, na početku spota pojavljuje se ispis ,,Poglavlje 1”, a u samoj završnici ,,Nastaviće se…” što najavljuje da je ovo samo uvertira u naredne hitove koji nas očekuju.
Robin Schulz iza sebe ima više od 15 miliona prodatih albuma i singlova, te više od četiri milijarde strimova, uz više od 250 zlatnih i platinastih tiraža širom svijeta. Sve to donijelo mu je i četiri najprestižnije njemačke ECHO nagrade, te nominaciju za najvažniju svjetsku Grammy nagradu.
Apsolutni vladar slušanosti, potpisuje ultimativne hitove poput ,,Sun Goes Down”, ,,Prayer in C”, ,,Sugar” i druge. Poznat je po brojnim uspješnim saradnjama sa najvećim muzičkim imenima, poput Moby-ja, James Blunta, ali i sa najuspješnijim muzičkim producentom 21. vijeka, David Guettom na numeri ,,Shed A Light”.
Interesantno je da će upravo obojica nastupati ove godine na šestom izdanju Sea Dance festivala u Budvi koji će biti održan od 30. avgusta do 01. septembra. i prirediti nastupe za pamćenje. Njima će se pridružiti, francuska klupska senzacija, duo Ofenbach, kao i Darko Rundek i ,,Ekipa”, Senidah i najtraženiji reperi regiona trap guru Fox, Surreal, Kuku$, Hazze i Bekfleš. Uskoro stižu i nova imena ovogodišnjeg festivala, najavljuju iz Sea dancea.