MODA SLAJDER

RENAULT FASHION WEEK MONTENEGRO: Kolekcije prikazale Nataša Pejović, Sanja Bobar, Marija Šabić, ,,Joymiss” i ,,Botany”

Dvadeset peto izdanje Crnogorske nedjelje mode-Renault Fashion Week Montenegro nastavljeno je sinoć na Imanju Knjaz u Podgorici. Nove kolekcije prikazale su Nataša Pejović, Marija Šabić, Sanja Bobar, te brendovi ,,Joymiss” i ,,Botany Montenegro”.
Nataša Pejović otvorila je program. Prikazala je, kako je rekla, kolekciju drugačiju od prethodnih namijenjenu urbanoj ženi u kojoj su dominirale svečane haljine, izrađene u svili, čipki sa perlicama i kristalima, te svetlucavim materijalima.

This slideshow requires JavaScript.

Nakon nje, novu kolekciju ,,Tragovi svjetlosti” predstavila je Marija Šabić. Prikazala je kratke i duge svečane haljine, jednobojne i dvobojne, sa vezom, čipkom, pozlaćenim širokim pojasevima, a svjetlost je na pojedinim kreacijama predstavljena trakama.

This slideshow requires JavaScript.

Od boja  su viđene crna, bijela, metalik, pozlaćena i bež.
,,Botany Montenegro” prikazao je kreacije za sezonu proljeće-ljeto 2019, od haljina do kompleta u teksasu, bijeloj, ciklama, plavoj boji, cvjetnog i prugastog dezena.
Brend ,,Joymiss” prikazao je kolekciju ,,Alhemija”.

 Reviju je otvorila glumica Lidija Vukićević.Dominirale su pozlaćene haljine i kompleti.
Sanja Bobar zatvorila je program kolekcijom vjenčanica ,,Dove dreams”. 

Kreacije u bijeloj i bež nijansi bile su u svili, 3D aplikaciji, sa čipkom, šljokicama i perlicama.

This slideshow requires JavaScript.

Posjetioci su bili u prilici da u holu pogledaju dizajnerska rješenja koja su,  na patikama, osmislili, uz pomoć profesora, učenici podgoričke SSŠ „Spasoje Raspopović“, smjer Tehničar modnog dizajna i Konfekcijski tehničar. Promovisan je i novi parfem Si-Armani koji je u prodaji u Bar Kod Shop parfimerijama. Beauty koncept store ,,Sophie's Beauty Line” predstavili su luksuzne preparate u svakoj oblasti njege i ljepote.

Organizator Crnogorske nedjelje mode je Nacionalna modna komora Crne Gore.
Zaštitno lice manifestacije je svjetski super model Marija Vujović-Vukčević, direktorica modne agencije Models INC Elite Model Look Montenegro.
Šminku i frizure potpisuje Kuća mode i ljepote ,,Zoran”.
Oficijelni fotografi su Nikola Pejović, Anes Lekić i Blacky foto, uz tim fotografa među kojima su Igor Radonjić, Igor Kolašinac i Filip Roganović.
Medijska podrška: FOS media, Montenegro magazin, Pink TV, A1TV, DRS, Modni ritam, Gracia i Montenegro life.

B.R.
Foto: B. Šekularac

 

(Više fotografijau foto galeriji)