DRUŠTVO PREPORUKA

NTO: Snow Dance festival na Vučju od 15. do 17. marta

Peti po redu Snow dance festival održaće se od 15. do 17. marta u ski centru Vučje, a sve posjetioce očekuje bogat zabavni program, promotivne cijene pića i besplatan prevoz, ističu iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

-U petak veče, sa početkom u 20 sati u ski centru Vučje biće organizovan Intro party gdje će goste zabavljati Nitro band. Već u subotu sa početkom od 12 sati nastupiće Iks-Oks bend, a nakon njih kao headliner će nastupiti Dejan Milićević. Drugi dan festivala će biti završen nastupom DJ Proximus-a. U nedelju, 17. marta kao headliner će nastupiti Marko Milosavljević, a pored njega će nastupiti i Audiostorm. Program će početi u 12 sati- navode iz NTO.

Za dobro raspoloženje na festivalu, pored izvođača, pobrinuće se i profesionalna ekipa glavnog sponzora festivala, prve crnogorske craft pivare Mammut, dodaju u saopštenju.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u subotu organizuje besplatan autobuski prevoz za sve zainteresovane. Rezervacije mjesta mogu se obaviti najkasnije do petka, 15. marta, besplatnim pozivom na broj call centra 0 8000 1300 od sedam do 15 sati.

U subotu 16. marta polazak iz Podgorice planiran je u devet sati ispred Ekonomskog fakulteta, a povratak u 18 sati sa skijališta Vučje.

Besplatan prevoz u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama organizovan je i iz Bara, Ulcinja, Budve i Kotora.