Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

ŠOUBIZ: Džoni Dep tuži Amber Herd

Foto: Profimedia

Holivudski glumac Džoni Dep podigao je tužbu u vrijednosti od 50 miliona dolara protiv bivše supruge Amber Herd koja ga je optužila za fizičko zlostavljanje.

Pedesetpetogodišnji glumac je tako navode Herd o zlostavljanju iz 2016. godine nazvao ,,razrađenom prevarom” i stoga je odlučio da je tuži, piše The Blast. Tačnije, tužba se odnosi na novinski članak koji je 32-godišnja Herd napisala za ,,Washington post” u decembru prošle godine kojem tvrdi kako je primila prijetnje smrću i kako je ostala bez posla nakon što je Depa optužila za zlostavljanje.

Posve je jasno da su implikacije koje prikazuju gospodina Depa kao nasilnog zlostavljača netačne. Gospodin Dep nikada nije zlostavljao gospođu Herd. Njene optužbe iz 2016. godine protiv njega su lažne. Sve je to dio razrađene prevare kako bi gospođica Herd usmjerila publicitet na sebe i unaprijedila karijeru – piše u tužbi.

U tužbi dalje se navodi kako su tvrdnje iznešene protiv Depa opovrgnute od strane dvojice policijskih službenika, nekoliko neutralnih svjedoka te i 87 videozapisa snimljenih nadzornim kamerama.

– Gospođica Herd nije žrtva nasilja, ona je izvršiteljica – piše u tužbi.

Nakon svega Herd tvrdi da neće ćutati i oglasila se putem advokata Erika M. Džordža.

– Ovaj neozbiljan potez samo je još jedan pokušaj u nizu Džonija Depa da ućutka Amber Herd. Ona ćutati neće. Ovo samo dokazuje kako on ne može prihvatiti istinu o nasilnom ponašanju. Srušićemo ove neosnovane tužbe i okončati neprestano uznemiravanje moje klijentkinje – izjavio je Džordž.

Brak je okončan 2017. godine nagodbom u kojoj je ona dobila sedam miliona dolara koje je donirala Dječjoj bolnici u Los Anđelesu.

U braku su bili 15 mjeseci, a Herd je objavila fotografije sopstvenog lica punog modrica tvrdeći kako joj je suprug nanio povrede, gađavši je telefonom u glavu.

Dep od samog početka opovrgava sve optužbe i tvrdi da je on žrtva zlostavljanja.
Izvor: dnevnik.hr