DRUŠTVO PREPORUKA

NTO: Predstavljena ponuda za novogodišnje praznike i zimsku sezonu u Sarajevu

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama Budve, Bara i Kotora, predstavnicima hotela “Budva” i “Splendid” iz Budve i “Kalamper” iz Bara, predstavila je ponudu za novogodišnje praznike i zimsku sezonu u Sarajevu.

Tokom press konferencije novinarima, turističkim agencijama i ostalim gostima, predstavnici nacionalne, lokalnih turističkih organizacija i turističke privrede predstavili su bogate zabavne programe u Crnoj Gori tokom zimskih mjeseci. Press konferenciji je prisustvovao i ministar savjetnik u Ambasadi Crne Gore u BIH, Radovan Miljanić.

Predstavnici Crne Gore pozvali su građane BIH da posjete našu zemlju gdje ih očekuje bogat program od karnevalskih povorki, dana mimoze i kamelija, festivala ribe i vina, kao i mnogo lijepih iznenađenja. Mnogo dobre muzike na crnogorskim trgovima, u diskotekama, hotelima i lokalima širom zemlje, najpopularnijih pjevača i grupa regiona.

Da novogodišnje praznike provedu u Crnoj Gori, prisutne na konferenciji, ali i sve građane BiH pozvao je i popularni pjevač Halid Bešlić, jedna od zvijezda novogodišnjeg programa u Budvi.