ART BILI SMO

CENTREVILLE HOTEL & EXPERIENCES: Tijana Bogićević priredila nezaboravan koncert u ,,The Living Room“-u

Pjevačica Tijana Bogićević priredila je sinoć nezaboravan koncert u ,,The Living Room”-u, lounge bara hotela ,,CentreVille Hotel & Experiences” koji je bio  ispunjen do posljednjeg mjesta.
Ljubavni stihovi pjesama sa albuma prvijenca ,,Čudo” i kristalno čisti, snažni, emotivni glas Tijane Bogićević, te divni zvuci gitare Dušana Alagića i klavirsko umijeće Kotoranina Boška Martinovića odzvanjali su barom. Publika je sve to pratila horskim pjevanjem i aplauzom.
Bilo je to sat i 45 minuta muzičkog čuda.
Nastup je, podsjetivši da je to njen prvi akustični u Crnoj Gori, otvoren numerom ,,U redu”. Uslijedile su ,,Čudo”, ,,Stoti dan”, ,,Samo ne ćuti”, ,,Ti imaš pravo”, obrada numere grupe ,Galija” ,,Dodirni me”, ,,Tvoja” i pjesma s kojom je protekle godine predstavljala Srbiju na ,,Eurosongu” ,,In too deep”. Publika je s pjevanjem nastavila u bloku koji je sadržao pjesme na engleskom – ,,Monday morning”, ,,Sober”, ,,Sex on fire”, ,,You shook me all night long”, ,,Are you strong enough to be my man?” i ,,Wish I didn’t miss you”.
Pjesmu ,,Bezuslovno” posvetila je djevojci iz prvog reda koja je slavila rođendan, dok je ispunila želju muškarca, takođe iz prvog reda, i otpjevala ,,Sam od sutra”.
Neizostavna je bila i ,,Hajde onda ništa” kojom je prije tri dana kompletiran ,,Čudo Live Session”.
Koncert je zatvoren pjesmom ,,Tijanina”.
Bogićević je za MNE magazin rekla da je prezadovoljna binom i ambijentom ,,The Living Room”-a i ,,CentreVille Hotel & Experiences”-a.
– Dio gdje se nastupa je preko dana jedna priča, a uveče se pretvara u pravi lounge. Bina je ozbiljna, sa lijepom rasvjetom i ozbiljnim ozvučenjem. Ovdje su se stvarno potrudili da ovo bude pravi koncert – kazala je Bogićević  ispunivši obećanje dato prije nastupa da će ovo bio sat i po kvalitetnog koncerta.

This slideshow requires JavaScript.

B.R.
Foto: B. Šekularac

kud duga