ART BILI SMO

KIC ,,BUDO TOMOVIĆ”: Publika uživala u godišnjem koncertu Plesnog kluba ,,Sonrisa”

Godišnji koncert dječjeg ansambla plesnog kluba ,,Sonrisa” protekao je u lijepoj atmosferi. Mališani sa profesorima su u ispunjenoj sali KIC-a ,,Budo Tomović” priredili divan program.
Otvorili su ga predškolci u rozim kostimima uklapajući se tako u koreografiju pjesme ,,Barbie girl”. Sve ovo praćeno je upaljenim mobilnim telefonima publike i aplauzom za kraj.To se nastavilo i u sljedećoj numeri, kada je iz ,,dima” izašla Ema u bijelom kostimu i odigrala divno svoj dio.
Grupa ,,Zlato 1”, u krem kostimima sa resama, predstavila se  latino miksom.Predškolci su opet stupili na scenu, ovoga puta u žuto-crvenim kostimima sa zabavnom koreografijom na pjesmu ,,Chihuahua”.Grupa ,,Bronza iz Podgorice”, sportski odjevena, izvela  je svoj divni miks, a plesni par Nikša i Vladana, u crno-bijeloj kombinaciji kostima, predstavili su se prelijepim standardnim miksom. 

Publika je držala ritam rukama, a na kraju se čuo i aplauz.
Grupa ,,Zlato 2” u ljubičastim kostimima otplesala je  latino miks, dok su najmlađi plesali, uz instruktorku, u crno-bijelim kostimima uz pjesmu ,,Kako rastu deca”.

Bilo je šarmantno, pa su na kraju dobili i aplauz.
Članica Kluba potom se predstavila solo latino miksom, a polaznici ,,Bronza iz Budve” zaplesali su moderni miks.
Voditeljka je bila Anica Vujadinović.
Nakon mališana, program su imali odrasli, pa je tako publika bila u prilici da pogleda show nastupe državnih i međunarodnih prvaka u standard i latino plesovima, te najtrofejnijih plesača argentinskog tanga, modernih plesova, orijentalnih, karipskih i tradicionalnih plesova.

This slideshow requires JavaScript.

B.R.
Foto: B. Šekularac

kud duga