BILI SMO MODA

BILI SMO: Đorđe Bukvić radi editorijal za magazin ,,Gladys”, u njemu kreacije Lazara Ilića i brenda Hunt

Sve je večeras odisalo glamurom na snimanju  editorijala za  američki magazin ,,Gladys” u predsjedničkom apartmanu hotela ,,CentreVille Hotel & Experiences” u Podgorici.
Đorđe Bukvić, mladi 21-godišnji fotograf iz Kragujevca zadužen je za ovaj editorijal. Večeras je ispred njegovog objektiva bila Kristina Đurković u unikatnoj glamuroznoj odjevnoj kombinaciji crnogorskog kreatora Lazara Ilića koji je, sa sestrom Kristinom bio na setu. 
– Moj prijatelj Đorđe Bukvić već drugu, treću godinu sarađuje sa ovim američkim časopisom i on je napravio koncept za snimanje novog editorijala za ,,Gladys magazine”. Onda smo došli na ideju da se slikaju dvije haljine s potpisom Lazar Ilić i jedna haljina s potpisom modnog brenda HUNT, koji radim sa sestrom Kristinom – rekao je Ilić za MNE magazin.
Dodao je da mu je bilo vrlo inspirativno učešće u ovom projektu, jer je riječ o američkom tržištu.
– To je moj krajnji cilj, tako da sitnim koracima idemo ka tome – zaključio je Ilić naš razgovor.
Bukvić za MNE magazin kaže da mu je bio cilj da ukombinuje talentovane ljude i  viziju u jedan veoma dobar projekat.
– Kad se talentovani vizionari sakupe na jednom mjestu, rezultati su neizbježni. Koncept i inspiracija ovog snimanja i sam enterijer pozivaju na glamur. Približava se i novogodišnje veče, tako da smo ujedinili sve sjajne komade iz kolekcije Lazara Ilića i ,,Milano outlet”-a zahvaljujući stilisti Marku Jovoviću – istakao je Bukvić za naš portal.
Inspirativan mu je, dodaje on, bio i ambijent.
– Snimamo u sjajnom ambijentu hotela ,,CentreVille”gdje ćemo sve vizuale da spojimo i napravimo finalni produkt. Ovakav enterijer može samo da inspiriše umjetnika i da  kao rezultat ima dobar bekgraund za već postojeće autfite, stajlinge, šminku i frizuru – cijela priča da se upotpuni kako bi jedna cjelina izgledala kao mali modni film – kaže Bukvić za MNE magazin.
Marko Marković i Kristina Đurković su modeli za ovaj editorijal, ističe Bukvić.
– Oni će  približiti sliku jednog mladog para koji koketira, koji se igra u igri zavođenja. Sve to propraćeno modnim pečatom – otkriva Bukvić za MNE magazin.
Editorijal će, kaže nam za kraj razgovora, biti objavljen na proljeće, za martovsko izdanje.

B.R.
Foto: B. Šekularac