MAGAZIN PREPORUKA

U CITY KVARTU OTVOREN SALON LJEPOTE:  Beauty Room by Ljubica, najljepša adresa u Podgorici

 

Večeras je u City kvartu otvoren salon ljepote Beauty Room by Ljubica. Vlasnica, Ljubica Vukčević, diplomirana šminkerka, kozmetičarka i bodi artistkinja, priredila je ovim povodom event, ne krijući zadovoljstvo i ponos što je, kako kaže, jedna ,,zahtjevna, ali lijepa priča” realizovana.

–  Divan je osjećaj što sam poslije toliko godina rada i iskustva u ovom poslu, večeras u prilici da vam predstavim Beauty Room by Ljubica. Ovo je bio veoma zahtjevan projekat, mnogo truda i rada sam uložila i  veoma sam ponosna. Veliku podršku imala sam prvenstveno od svoje porodice, sinova, mojih dragih prijateljica koje su u svakom trenutku bile spremne da pomognu. Od samog početka, u organizaciju se uključio i moj veliki prijatelj Lazar Ilić  koji mi je puno pomogao-kaže Ljubica za MNE magazin.  

This slideshow requires JavaScript.

Sve dame biće u prilici da u Beauty Room by Ljubica dobiju širok spektar usluga: make up, microblading tehnika, lash lift (botoks trepavica), tretmani lica-higijenski, biološki…,mesotherapy, Rf lift, laser regeneration, pedikir, manikir, maderoterapija…

-Planiram da ubrzo imam u ponudi laser za skidanje tetožava, jer se pokazalo da puno dama ima potrebu za ovom vrstom usluge, kao i laser za epilaciju. Naravno, baviću se mejk apom, njegom lica, mikroblejdingom, kao i puder tehnikom koja je veoma tražena, kao i kombinacija mikroblejdinga i puder tehnike-najavljuje Ljubica.

Podsjetimo, kada je riječ o mejkapu i bodi artu, ime Ljubice Vukčević pojavljuje se u potpisu gotovo svih značajnih modnih događaja u Crnoj Gori. ,,Njene“ su i brojne naslovnice štampanih crnogorskih, ali i medija u regionu, a uljepšavala je često i poznate ličnosti koje su različitim povodima boravile u Crnoj Gori. Beauty Room by Ljubica je njena nova adresa, po komentarima gostiju puna dobre energije, urbano mjesto specifičnog enterijera i najljepša adresa u Podgorici.

This slideshow requires JavaScript.

Za dekoraciju pobrinula se Tanja -Happy Day i Naja -kolači…Beauty Room by Ljubica nalazi se u Studentskoj ulici, (profesorska zgrada, lamela 3) u Siti kvartu. Kontakt telefon: 068 713 713.

Mn.M.

Foto: B.Šekularac