MODA PREPORUKA

AR SCOUTING MANAGMENT AGENCY: Kasting za nova lica 13. i 14. oktobra

Modna agencija AR Scouting managment agency organizuje, još jedan u nizu, kasting za nova lica koji će se održati 13. oktobra u Podgorici u Soko gym-u u tržnom centru Mall of Montenegro u 13 sati, i 14. oktobra u Herceg Novom u prostorijama gym 2000 hotel Plaža Savina u 16 časova.

Svi koji prodju kasting, kreću na kratku obuku u trajanju od mjesec i po dana. Tokom trajanja obuke polaznici će se, pored hoda, držanja, stava, i poziranja u prisustvu fotografa, obučiti i u pogledu zdravih stilova života, bontona, upoznaće se sa svim obavezama prilikom odlaska na inostrano tržište, ali i na svoja prava kao člana agencije. Kada je riječ o djeci, u saradnji sa roditeljima, stavlja se akcenat na socijalizaciju, edukaciju i usmjeravanje ka njihovim sklonostima i interesovanjima,

-Pozivamo sve zainteresovane mladiće i djevojke uzrasta od 14 do 22 godine da dodju na kasting. Na kasting dolazite u ravnoj obući, bez šminke i nevezane kose. Za djecu do 12 godina obavezno je prisustvo jednog od roditelja. Za više informacija možete nas kontaktirati putem telefona: 069987450- poručili su iz ove agencije.