PREPORUKA SPORT

KRALJICA IGARA OKUPLJA NAJMLAĐE: Počeo četvrti košarkaški kamp „Kolašin 2018“

Ako hoćete da košarkaški krenete stopama Vlada Šćepanovića, onda je prvi korak do dođete do njegovog rodnog Kolašina i budete učesnik košarkaškog kampa koji se ovoga ljeta održava po četvrti put. Takvu odluku je krajem juna donijelo skoro stotinu dječaka i djevojčica, kao i njihovi roditelji koji su se uvjerili da je pun pogodak poslati  dijete na košarkaški kamp „Kolašin 2018“.

Zadovoljni su bili Vlado Šćepanović i Savo Đikanović kao pokretači i organizatori Kampa kao i Dragan Pejić stručno-tehnički koordinator cijelog projekta.

Svjetski i evropski reprezentativni košarkaški šampion, Vlado Šćepanović je kazao da djeca uvijek najbolje prepoznaju šta im kampovi nude.

– Sigurno je da smo u protekle tri godine dobro radili kada se ne samo održava nego i raste interesovanje za Kamp. Cilj nam je da dječaci i djevojčice imaju kvalitetne treninge ali i da nauče neke lekcije o upornosti, odanosti, pripadanju košarci bez čega nema uspjeha. Uz sve to imaju na korišćenje bazen u hotelu Bjanka, avanturistički park Explorer, izlete u NP Biogradka gora-kaže Ščepanović.

 

 

Prva smjena je rekordna, druga je takođe dobro popunjena dok u trećoj još  ima mjesta za one koji žele da se prijave.
Atraktivnost ovoga Kampa su i promoteri kao što su Nemanja Gordić, Nikola Ivanović, Jelena Dubljević, Bojan Dubljević, Dino Radončić, Marko Simonović, a gost Kampa će biti i Zvezdan Mitrović selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore.

Treneri na Kampu su Marko Kaplarević, Dragan Pejić, Vlado Radović, Marko Kokotović, Žarko Gagričić, Željko Jovanović, Nemanja Grabovica, Vladimir Vuković, Simon Ivezaj i Dražen Dulović.

 

 

Dražen Drašković