MAGAZIN PREPORUKA

HG BUDVANSKA RIVIJERA: Promotivni paketi i povoljnosti za proljećni izbor idealnog odmora na moru

Hotelska grupa ,,Budvanska rivijera” nakon zimskog rada hotela ,,Palas” i u toku prvih dana predsezonskog perioda sa više od šest hiljada noćenja niže dobre pokazatelje popunjenosti hotelskih kapaciteta. Prvim danima aprila pored hotela ,,Palas”, otvoren je i hotel ,,Aleksandar”. Sezona hotelskog rada nastavlja se otvaranjem hotela ,,Castellastva” u Petrovcu 26. aprila, a početkom maja slijedi otvaranje i Turističkog naselja ,,Slovenska plaža”, što će biti početak rada u punom kapacitetu za ovu turističku sezonu.

I ovog puta hotelska grupa ,,Budvanska rivijera” kao idealan izbor za proljećni odmor na moru nastavlja sa promotivnim cijenama hotelskog smještaja, a koji prati i bogata ponuda raznovrsnog sadržaja.

Već od 29 € na bazi polupansiona možete rezervisati svoj proljećni odmor u hotelima ,,Aleksandar” i ,,Slovenska plaža” u Budvi i hotelu ,,Castellastva” u Petrovcu. Pored popularnih cijena, hoteli hotelske grupe ,,Budvanska rivijera” nude i povoljnosti za djecu.

Kao idealan izbor predstavljamo Vam hotel ,,Castellastva” u Petrovcu. Hotel ,,Castellastva” koji se nalazi u samom centru ovog malog primorskog mjesta, nadomak hotela ,,Palas”, prepoznat je na zapodnoevropskom tržištu, posebno Francuske, a prvi gosti ovog hotela pod posredstvom MTO turoperatora će biti upravo sa ovog pomenutog tržišta.

U potpunosti adaptiran 2013. godine hotel je zadržao stari šarm i toplinu koji su karakterisali rad ovog hotela u decenijama iza nas.

Novi sadržaji ponude uzdigli su ,,Castellastvu” na nivo hotela sa 4**** koji je danas visokokonkurentan i nadasve primamljiv različitim tržištima i kategorijama turista. Moderno osmišljen dizajn sa toplim mediteranskim bojama enterijera ostavljaju prijatan utisak za sve posjetioce hotela. Prostrani restoran sa show cooking pultom, mjesto je gdje gosti mogu konzumirati pregršt najrazličitijih kulinarskih specijalteta. Od novih segmenata ponude gostima je na raspolaganju savremeno opremljena teretana i sauna, kao i teretana na otvorenom. Bazen sa izdvojenim dijelom za najmlađe, ušuškan u blizini maslinjaka sa pool barom, nova je atrakcija gostima ,,Castellastve”.

U ovom proljećnom periodu ,,Castellastva” je idealan hotel za produženi vikend ili godišnji odmor, uz promotivnu cijenu od samo 29,00€. Za mališane uzrasta do 7 godina, boravak je gratis. Predstojeći majski praznici mogu biti u znaku odmora na moru u hotelu ,,Castellastva” koji je svega 100-nak metara udaljen od plaže.

O kvalitetu usluge hotela ,,Castellastva” govori podatak da je Grupacija TUI još 2013. prepoznala potencijal ovog hotela, čija lokacija i tradicija višedecenijskog ugostiteljskog poslovanja utkanih u imidž Kompanije Budvanska rivijera bili su dobar temelj za očekivanje uspješnih rezultata u godinama koje su uslijedile. Tako je kroz model zajedničkog ulaganja touroperatora TUI i Hotelske grupe kroz trogodišnji rad ,,Castellastve” ostvareno više od 53 hiljade noćenja.

Hotel ,,Castellastva” je u sezoni 2017 imao fizički obim prometa oko 50 hiljada noćenje, što je za rezultat imalo pokazatelj 7% povećanja u odnosu na turističku godinu 2016.