DRUŠTVO PREPORUKA

AMSCG: Saobraća se po suvim putevima uz dobru vidljivost

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopštili su iz Auto-moto saveza i savjetovali oprezniju vožnju zbog mogućih sitnih odrona.

Na magistralnom putu Cetinje-Budva na dionicama Košljun-Zavala i Brajići-Lapčići saobraćaj će biti totoalno obustavljen za sve vrste vozila od deset do 14 sati.

Na magistralnom putu Ulcinj – Krute, saobraćaj će do 20. maja biti pprekinut zbog izvođenja minerskih radova.

Na regionalnom putu Petrovići – Vraćenovići, zbog završnih radova, saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od osam sati i 30 minuta do deset sati i 30 minuta i od 12 sati i 30 minuta do 14 sati.

Na regionalnom putu Bioče – Mateševo zbog sanacije saobraćaj će biti potpuno obustavljen za sve kategorije vozila od deset do 14 sati.

Zbog druge faze rekonstrukcije puta Petrovac – Podgorica, od raskrsnice sa obilaznicom Golubovci do raskrsnice sa putem za aerodrom, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog miniranja na južnom portalu tunela Vežesnik auto-puta Bar – Boljare, na prvoj sekciji Smokovac – Uvač – Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Zbog sanacije magistralnog puta Debeli Brijeg – Kotor, na mjestima obavljanja radova saobraćaće se jednom trakom naizmjenicno.

Režim saobraćaja će na ukrštanju magistralnog puta Kamenari – Kotor i starog od Risna do Grahova, do zavrsetka gradnje kanala za atmosferske vode u Risnu, biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, na mjestu izvođenja radova.

Na magistralnom putu Kolašin – Mojkovac je, zbog geotehničkih istražnih radova, režim saobraćaja promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Do završetka rekonstrukcije na regionalnom putu Cetinje – Njeguši saobraćaj će biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije puta Krstac Lovćen – Ivanova Korita promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjerenog na jednosmjerni.