MODA SLAJDER

MAGAZIN FASHION MOOD OBILJEŽIO ROĐENDAN U HILTONU: Cilj je biti vodeća modna publikacija na Balkanu

Proslava drugog rođendana modnog magazina Fashion MOOD upriličena je sinoć u hotelu Hilton u Podgorici. Nakon pozdravne riječi Maje Račić, direktorice marketinga, goste je pozdravila i Olivera Milačić, direktorica magazina, koja je kazala da je ,,srećna i počastvovana što je mnogo ljudi došlo da podijeli sa njima ovaj poseban trenutak”. Ona je zahvalila timu Fashion MOOD-a, koji je iz Beograda u podgorički Hilton došao isključivo zbog proslave rođendana.

– Naš magazin pokrenut je kako bi doveo svijet mode na Balkan i istovremeno predstavio modnu atmosferu Balkana ostatku svijeta. Naš cilj je da Fashion MOOD bude vodeća modna publikacija na Balkanu, sa najvišim međunarodnim standardima. Vjerujem da smo na pravom putu da taj cilj i postignemo – kazala je Milačić, ističući da je projekat kakav je Fashion MOOD predstavljao veliki izazov.

Tokom proslave predstavljene su kreacije studenata UDG fakulteta na temu ,,Fashion Mood violet”, a dizajnerka modela koji je na stranici magazina dobio najviše glasova – Anja Adamović, u saradnji sa kompanijom Huawei, nagrađena je novim telefonom HUAWEI P20 koji je promovisan u Parizu prije par dana. 

Danijela Jovanović, predstavnica Huawei-a, podsjetila je da je Huawei kompanija koja mnogo truda ulaže kako u vrhunsku tehnologiju, tako i u vrhunski dizajn.

– Kao neko ko prati modne trendove, kompanija Huawei za 2018. godinu uvela je novu boju – violet u svoj proizvod HUAWEI P20 i P20 PRO. Huawei želi da bude dio nečega što je ,,premium” i dio vrhunske svjetske klase i upravo zbog toga smo odlučili da za ovu ideju i nagradimo jednog studenta – kazala je Jovanović.

Vaučerom u iznosu od 200 eura za kupovinu u butiku Tenero Fashion Woman, metodom slučajnog odabira, nagrađena je Nina Radusinović iz Podgorice.

U zabavnom dijelu programa nastupili su DJ Jools i DJ model Nadežda Dimitrijević. Specijalna gošća pjevačica Ana Stanić, najprije je otpjevala svoj stari hit ,,Molila sam anđele”, a zatim je premijerno predstavila novu pjesmu ,,Ono što smo mi”.

This slideshow requires JavaScript.

Među brojnim zvanicama iz  Crne Gore i Srbije bili su glumci, muzičari, sportisti, modeli, TV lica, te klijenti i saradnici magazina Fashion MOOD.

M.B.

Foto: B. Šekularac