MAGAZIN PREPORUKA

REGION: ,,Kuhinjica” sa Samrom Menzilović-Ćatić subotom na Alfa TV

 

 U programu televizije Alfa uskoro će početi emitovanje  specijalizovane i specifične TV emisije “Kuhinjica” čiji je cilj edukovati i unaprijediti umijeće gledalaca u kulinarstvu. Takođe, pokazati im kako da na jednostavan i brz način svrsishodno kombinuju namirnice u spremanju kvalitetnog obroka, ali i ukazati na značaj i važnost onoga čime se hranimo.

Urednica i voditeljka emisije Samra Menzilović – Ćatić, poznata bh. dizajnerka i TV lice je urednički koncipirala „Kuhinjicu“ tako da je akcenat stavljen na zdravoj ishrani, odnosno, brzoj pripremi kvalitetnih obroka.

-Živimo brzim tempom, ali to ne bi trebalo da znači da treba da zaboravljamo na sebe. Potrebno je učiniti nešto kvalitetno za sebe, a najbolje je početi od zdravlja – ističe Samra.

 Prije nego se udala, kaže Samra, nije znala kuvati i to je nešto čime se ne ponosi međutim, ono čime se ponosi je upravo to što je danas postala žena za koju kažu da je vrsna kuvarica.

-Kad kuvate iz ljubavi onda nema šanse da nešto ne ispadne dobro. Majka sam dvoje djece kojima je za razvoj ključna ishrana, kuvati za voljene je zasigurno najveći užitak za jednu ženu – kazala je Menzilović – Ćatić za Montenegro magazin.

Ono po čemu se ,,Kuhinjica” razlikuje od ostalih TV emisija ovog tipa je što nema pomagača u kuhinji, Samra je ta koja će da priprema jela i po čijim receptima se spremaju zdrava i ukusna jela.

-Ljudi me doživljavaju na specifičan način, kao ženu koja promoviše ljepotu i modu. Naravno da je to veliki kompliment, međutim kad se svjetla kamere ugase ja sam samo još jedna majka, supruga koja kuva i živi život kao većina drugih žena-kaže ona.

,,Kuhinjica” će se emitovati svake subote na TV Alfa, u 12:05h.

Mn.M.

Fotografija: Sead Šašivarević

 Styling i design: Emina Husedžinović- Ibrahimović

Makeup: Alisa Šuvalija