DRUŠTVO PREPORUKA

HG BUDVANSKA RIVIJERA 29. MARTA ORGANIZUJE CAREER DAY: Poziv svima koji žele da rade i budu dio uspješnog tima

Hotelska grupa Budvanska rivijera, u četvrtak 29. marta sa početkom u 11 sati, organizuje Career Day za sve zainteresovane koji žele naći zaposlenje u najvećem turističko ugostiteljskom preduzeću u Crnoj Gori.

Career Day je zamišljen kao interaktivni događaj, na kojem će predstavnici kompanije HG Budvanska rivijera zainteresovanim licima prezentovati otvorene radne pozicije u kompaniji, kao i to koji uslovi treba da budu ispunjeni da bi se za navedene pozicije moglo konkurisati.

Sva zainteresovana lica za posao, imaće mogućnost da na licu mjesta predaju radne biografije kao i da obave intervjue sa predstavnicima kompanije HG Budvanska rivijera.

Hotelska grupa Budvanska Rivijera upravlja i posluje sa pet hotela: hotel Palas (4 plus*) Petrovac, 171 smještajna jedinica, Turističko naselje Slovenska plaža (3+*) i ( 4*) Budva, 1016 smještajnih jedinica, hotel Aleksandar (4*) Budva, 187 smještajnih jedinica, hotel Castellastva (4*) Petrovac, 185 smještajnh jedinica i Hotel Mogren (3+*), 49 smještajnih jedinica.

Prateći svjetske turističke trendove i osluškujući potrebe tražnje, a u cilju što boljeg zadovoljenja potreba sve zahtjevnijih gostiju, HG Budvanska rivijera je stvorila jedinstveni turistički proizvod i uspješno se pozicionirala na tržištu. U kompaniji se konstantno radi na unapređenju kvaliteta ponude, kako podizanjem kvaliteta smještajnih kapaciteta i unapređenjem kvaliteta usluge, tako i obezbjeđivanjem dobrih uslova za rad zaposlenih, sa mogućnošću usavršavanja i napredovanja.

Ukoliko želite da postanete dio uspješnog tima, radite u pozitivnoj i dinamičnoj atmosferi, uz mogućnost da učite, usavršavate se i napredujete u karijeri, čekamo vas na „Budvanska rivijera“ Career Day-u, koji će se održati u prostorijama Hotelskog rizorta „Slovenska plaža“ (recepcija), 29. marta, od 11 do 14h.