PREPORUKA SPORT

RUKOMET: Cvijić, Radičević i Lekić potpisale za Bukurešt

Foto: CSM Bukurest

Dragana Cvijić,  Jovanka Radičević i Andrea Lekić nova su pojačanja rukometnog kluba CSM Bukurešta, objavljeno je danas na zvaničnom sajtu kluba. Sve tri stigle su iz Vardara.

– Kao i svake godine, CSM Bukurešt ima za cilj da osvoji najviše međunarodno takmičenje i zato je rukovodstvo već napravilo prve transfere za narednu sezonu. Njih tri potvrđuju ideju da ovaj tim bude jedan od najboljih na kontinentu – kazala je generalna direktorica kluba Gabrijela Šabo.

Andrea Lekić potpisala je ugovor na dvije sezone i nosiće dres broj 7.

– Izabrali smo CSM jer je to jedan od najvećih klubova u Evropi i ima želju da osvoji Ligu šampiona svake godine. Ovo je moja glavna ambicija i veoma sam uzbuđena što se razvijam zajedno sa toliko dobrih igrača. Znam puno djevojaka koje su nekada igrale za ovaj klub i sigurna sam da će mi pomoći da se što prije prilagodim. Čula sam puno lijepih stvari o Bukureštu i ne mogu da dočekam da otkrijem grad – rekla je Lekić za klupski sajt.

Dragana Cvijić došla je sa istim ciljem, željom da osvoji Ligu šampiona.

Cvijić je potpisala na godinu i nosiće dres sa brojem 72.

– Bila sam blizu transfera u CSM Bukurešt prošle godine, ali sam odlučila da odem u Vardar. Veoma sam srećna zbog mog izbora jer ćemo imati jaku ekipu sljedeće sezone. Atmosfera je nevjerovatna i drago mi je što igram u zemlji koja živi za rukomet – istakla je Cvijić za klupski sajt.

Jovanka Radičević potpisala je na dvije sezone i nosiće dres sa brojem 44.

– Veoma sam srećna što sam dio najboljeg tima na svijetu. To je novi klub za mene, ima sjajne ambicije i ciljeve. Daću sve od sebe za ovaj tim. Imala sam priliku da igram protiv CSM-a u Bukureštu, a navijači su napravili nevjerovatnu atmosferu i bilo nam je teško igrati sa takvim pritiskom. Ne mogu da dočekam da igram sa takvom publikom u pozadini koja nas uvijek podstiče. Mislim da je teško za bilo koji tim da igra u Bukureštu – kazala je Radičević za klupski sajt.
B.R.