MAGAZIN PREPORUKA

NTO: Dvodnevni zabavni program i popusti okupili više stotina posjetilaca u ski-centru Vučje

„Sunce, snijeg i Vučje“ –tako se ukratko može opisati ovaj poznati crnogorski ski-centar kraj Nikšića, u kojem je tokom ovog vikenda organizovan dvodnevni zabavni program, koji je okupio više stotina ljubitelja aktivnosti na snijegu.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnjisa ski-centrom Vučje,organizovala je ovaj događaj, uz besplatan autobuski prevoz iz Podgorice i Budve, što je naišlo na veliko interesovanje građana.

Aktivnosti na rekreativnoj stazi dužine 1200m, dvije male staze od po 120m i u snowboard parku sa skakaonicama, muzički program za koji su zaduženi DJ Mr Jools i DJ Shar, animacija za najmlađe koje su zabavljali ,,Animatori Montenegro”, bili su samo neki od sadržaja u kojima su posjetioci uživali na Vučju. Posebnu pogodnost predstavljali su brojni popusti za sve goste, a mnogi od njih iskazali su svoje zadovoljstvo raznovrsnošću i kvalitetom ponude.

Ovo je treće ovakvo vikend dešavanje koje Nacionalna turistička organizacija Crne Gore realizuje u našim ski-centrima, u okviru zimske sezone 2017/2018. i kampanje pod nazivom „Sunce, snijeg i more“. Početak sezone ozvaničen je „ski-openingom“ u ski-centru Kolašin 1450, a prethodnog vikenda organizovan je sličan događaj u ski-centrima Savin kuk i Javorovača na Žabljaku. Velika posjećenost ski događaja potvrdila je podatke o uspješnosti ove zimske sezone, koja je prema podacima lokalnih turističkih organizacija i ocjenama brojnih ugostitelja jedna od boljih u posljednjih nekoliko godina.