Porto Novi
ART PREPORUKA

ČAROLIJA: Gibonni objavio spot za pjesmu ,,Nisi više moja bol” (video)

Foto: Facebook

Hrvatski kantautor Zlatan Stipišić Gibonni publiku je navikao na prava umjetnička djela od spotova i pjesama, puna emocija. Tako je bilo i ovoga puta.
Danas je objavljen spot za pjesmu ,,Nisi više moja bol”. Dodirnuo je srca svima koji su je čuli i vidjeli spot.
Numera se nalazi na aktuelnom albumu ,,Familija”.
Režiser spota je Filip Filković Philatz, a djevojka u spotu je hrvatska glumica Iva Jerković.

Foto: Facebook

Kako piše na portalu Index.hr, videospot dočarava emotivno iskustvo smješteno u nedefinisan period vremena i kroz realističnu stvarnost prikazuje ženu koju prožima strah od samoće i majčinstva, kao i ljubav te žaljenje.
– Glavnu ulogu protagonistkinje koja čeka dijete na usamljenoj lokaciji utjelovljuje mlada i perspektivna hrvatska glumica Iva Jerković.  Gibonni je u spotu prikazan u ulozi posmatrača i pripovjedača koji daje dublji značaj priči, veslajući nemirnim valovitim morem u nepoznato. Osim toga, video simbolički u fokus stavlja i svjetlo koje nas istovremeno može očarati i izmijeniti. Predivni kadrovi videospota snimani su na lokaciji svjetionika Veli rat na Dugom Otoku u svjesno odabranom periodu godine koji sa sobom nosi dozu smirenosti i melanholije, koje su u ovom audiovizuelnom djelu savršeno i skladno dočarane – navodi Index.hr na kojem je danas premijerno objavljen spot.

B.R.