PREPORUKA SPORT

KREĆE NOVA ERA GALAKTIKOSA: U njoj nema Ronalda, Bejla i Benzeme

Foto: Getty

Florentino Perez kreće u stvaranje novih Galaktikosa, nakon što je shvatio da napad predvođen Kristijanom (Cristianom) Ronaldom, Geretom Bejlom (Gareth Bale) i Karimom Benzemom više ne funkcioniše, piše Realu blizak madridski list Marca.

Real želi da stvori najjači napad na svijetu i za to je spreman da proda cijeli BBC – i Ronalda i Bejea i Benzemu. Prošlog ljeta klub su napustili ofanzivci Ajme Rodriges, Alvaro Morata i Mariano Dias, a sada se spremaju novi odlasci.

Novac zarađen njihovom prodajom Real je spreman da uloži u stvaranje najmoćnijeg napada.

Vođa nove ekipe trebalo bi da bude Nejmar kojeg je Real prošlog ljeta pokušao da otme Barseloni, ali nije uspio. Sada mora da ga dovede iz PSŽ-a.

Uz njega Real želi da dovede i nekog s ovog popisa: Robert Levandovski (Bajern), Eden Azard (Čelzi), Heri Kejn (Totenhem) i Mauro Ikardi (Inter). Azard je prvi na listi želja nakon Nejmara, a Levandovski prva opcija za devetku.

To bi bio treći put u Perezovoj eri da se stvaraju Galaktikosi. Prvo je okupio Ronalda, Luisa Figa, Zinedina Zidana i Dejvida Bekama, a onda u povratku u klub i Kaku, Kristijana i Benzemu.

Izvor: avaz.ba