MAGAZIN PREPORUKA

U PODGORICI OTVOREN CAFE BISTRO CLUB LOFT: Sasvim drugačije mjesto za izlazak

Sinoć je u Podgorici otvoren Café Bistro Club Loft. Ovim klubom Bokeška ulica, a i glavni grad dobili su specifično, sasvim drugačije mjesto  za izlazak u centru grada.Café Bistro Club Loft osmišljen je na dva nivoa-prizemlje i galerija sa zastakljenom terasom i baldahinima. Zamišljen je kao moderan lokal, pun dobre energije u kojem će se gosti lijepo osjećati u bilo koje doba dana-dok ispijaju jutarnju kafu ili prate nastup bendova u kasnim satima.

Enterijer je osmislio  arhitekta Vlado Gugl, čiji dizajnerski ,,rukopis” je vidljiv u nekim od najreferentnijih objekata u regionu. U ovaj objekat unio je dah Njujorka i svojevrsni street style s ,,fasadom  zgrada”,  ,,berbernicom”, ,,hotelom”…

Iz Loft-a kažu da  su u svakom segmentu posla  zaposleni profesionalci, tako da je zagarantovan kvalitet usluge.

-Cilj nam je bio da u Podgorici otvorimo drugačiji klub, mjesto koje trenutno glavni grad nema, sa sadržajem prilagođenim svima vezano i za dnevne i večernje varijante.  Nastavićemo s gostovanjima bendova i svirkama uživo-kažu iz menadžment tima Loft-a.

Na otvaranju gosti su uživali u muzici DJ Nejdžela i benda Majami iz Beograda koji su doprinijeli da atmosfera bude fantastična.

Pop-rok numere, specifični svjetlosni efekti, vrhunski profesionalizam osoblja i vidno raspoloženje gostiju, obilježili su noć otvaranja.  S dobrom energijom koja se osjeća u prostoru, ovaj klub će postati mjesto za okupljanje svih kojima je hedonizam blizak.

This slideshow requires JavaScript.

Café Bistro Club Loft  nalazi se u Bokeškoj ulici  10. Radno vrijeme je od  8 do 24 sata.

Kontakt telefon za rezervacije: 068  246-246.

This slideshow requires JavaScript.

(PR)

Foto: B. Šekularac