ART PREPORUKA

POVRATAK: Oliver Dragojević pjeva u rodnom gradu 15. decembra

Foto: Facebookk

Slavlje OLIVERovih 70 započelo je u martu u zagrebačkoj Areni, a Oliverov grad čuvao se kao događaj uoči rođendana, piše u saopštenju na Dragojevićevoj službenoj stranici u kojem se najavljuje Oliverov koncert 15. decembra u Spaladium areni.
– Oliver i Zagrebačka filharmonija prvi put će se predstaviti Splitu u toj postavi. Među svim muzičarima vlada izuzetno uzbuđenje uoći koncerta a gradski kuloari naveliko bruje o ogromnom interesu Oliverovih sugrađana za ovaj izvrstan događaj. Iako uživa povlašćeno mjesto na muzičkoj sceni, ostaje dodirljiv za svakog poklonika i otvoren za saradnje s kolegama i učestvovanje u mnogim projektima. Nakon toliko godina, danas, jednakim žarom i voljom sjeda za klavir, svira, pjeva, snima nove pjesme i koncertira. Uz pratnju Zagrebačke filharmonije pod dirigentskom palicom prijatelja i saradnika maestra Alana Bjelinskog, Ante Gele, Zbora Izvor i naravno svojih Dupina, Oliver najavljuje veče ispunjeno pjesmom i dobrom zabavom uz najbolju audio i video produkciju – kaže se u saopštenju.
Podsjeća se da ,,iza Olivera stoje 23 studijska albuma, brojne kompilacije, nagrade struke i publike te koncerti u najpoznatijim svjetskim dvoranama kao što su njujorški Carnegie Hall, londonski Royal Albert Hall, pariška Olympia, Opera House u Sidneju…”.
Ulaznice za ovaj koncertni spektakl u prodaji će biti online putem www.eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima od ponedjeljka u 13:00.
Kategorije i cijene ulaznica su:
a) VIP parter – 260,00kn – 34,57 eura
b) Parter – 230,00 kn – 30,58 eura
c) Tribina dolje – 230,00 kn – 30,58 eura
d) Tribina gore – 190,00 kn – 25,26 eura.
B.R.

kud duga