ART SLAJDER

POČELA ČETVRTA SEZONA ,,PINKOVIH ZVEZDICA“: Jana, Ljubica i Petar prošli u drugi krug (video)

Jana Božović, Ljubica Mirković i Petar Bulatović prošli su sinoć direktno u drugi krug četvrte sezone muzičkog takmičenja ,,Pinkove zvezdice“.
Trinaestogodišnja Podgoričanka Jana Božović otpjevala je numeru ,,Zbunjena“ grupe ,,Negative“ i dobila pet glasova.

Žiri ove sezone čine Sergej Ćetković, Milan Stanković, Goca Tržan, Leontina Vukomanović i Jelena Tomašević-Bosiljčić.
Vukomanović je rekla da je bilo ,,klizavo“, ali da su upravo u toj ,,klizavosti“ osjetili da tu postoji nešto dobro, te savjetovala da mikrofon ne drži na bradi, već na ustima. Stanković je smatrao da će u sljedećim emisijama biti bolja, baš kao i Tomašević-Bosiljčić, dok je boljitak Tržan vidjela već u toku pjesme. Ćetković je u glasu Božović čuo lijepe ukrase, te kazao da očekuje da u narednim emisijama pokaže mnogo toga.
Dvanaestogodišnji Podgoričanin Petar Bulatović predstavio se numerom Zdravka Čolića ,,Ti si mi u krvi“ i dobio pet glasova.

Tržan je savjetovala da kontroliše intonaciju u punom glasu, Tomašević-Bosiljčić da se opusti, Ćetković da poradi na dinamici, Vukomanović rekla da ima lice glumca, a Stanković da je bilo solidno i sve na mjestu. Za ljepotu glasa pohvale su stigle od svih.
I 13-godišnja Nikšićanka Ljubica Mirković odlučila se za Zdravka Čolića, ali pjesmu ,,Ti možeš sve“.

Tržan je bila oduševljena, rekavši da božanstveno pjeva, dok je Tomašević-Bosiljčić smatrala da će ući u superfinale i pohvalila autentičnost izgleda i izvođenja. Sergej je imao istu pohvalu: ,,Teško je biti svoj, a ti si to uspjela.“ Vukomanović je istakla da je bilo snažno i sa energijom, a Stanković da bez obzira na greške koje je imala u ovom takmičenju trebaju učesnice kao što je ona.
Pet glasova dobili su još Mario Krastev, Maša Ćoćkalo, Sara Lukić, Luka Škibola, Ljiljana Plavšić i povratnica u takmičenje Ivana Dimkovski.
U baražu dalje je prošla Anđela Jokić, dok se u naredni krug takmičenja nisu plasirale Steffani Pešić i Milica Trajkova.
B.R.

kud duga