DRUŠTVO PREPORUKA

M:TEL: Kupi telefon i ostvari do 100 eura bonusa

Svi novi prepaid korisnici kompanije m:tel od sjutra mogu da kupe prepaid paket, koji sadrži telefon Alcatel 1050D ili Alcatel 2038X, a uz to da dobiju bonus u iznosu do čak 100 eura za potrošnju prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u Crnoj Gori.
Ukoliko se odluče za model Alcatel 1050D korisnici prepaid paket kupuju za samo 19.90 eura, a dobijaju na poklon čak 50 eura za potrošnju ka svim fiksnim i mobilnim mrežama u Crnoj Gori. Korisnik dobija 5 eura prilikom kupovine uređaja, a svakog prvog u mjesecu, narednih 9 mjeseci, dobija novih 5 eura koje važe do kraja tekućeg mjeseca.

Telefon Alcatel 2038X je u prepaid paketu po cijeni od 41.9, a korisnik dobija na poklon čak 100 eura za potrošnju prema ka svim fiksnim i mobilnim mrežama u Crnoj Gori. Prilikom kupovine uređaja korisnik dobija 10 eura, a svakog prvog u mjesecu, narednih 9 mjeseci, dobija novih 10 eura koje važe do kraja tekućeg mjeseca.

Telefoni su dostupni u svim mtel-ovim poslovnicama, a uz njih korisnici dobijaju SIM prepaid karticu sa sljedećim benefitima:
100 minuta ka svim mrežama u CG,
100 SMS-ova ka svim mrežama u CG i
10 putavise interneta.
Uz sve ovo korisnici dobijaju i besplatan internet 6 mjeseci za društvene mreže. Potrebno je da pošalju SMS sadžine drustvene na broj 14555 i neograničeno koriste: Facebook, Viber, Instagram, Twitter, What’s App, Wikipedia i Mondo GO.

Još mnogo povoljnosti korisnici mogu naći na posebnom meniju *105#.

Nepotrošeni resursi i bonusi se ne prenose u naredni mjesec i ne važe za razgovore u romingu.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.