MAGAZIN PREPORUKA

PODGORICA: Hotel CentreVille i lounge bar The Living Room proslavili prvi rođendan i najavili širenje u regionu

Hotel CentreVille i lounge bar The Living Room proslavili su sinoć prvi rođendan. Na žurci, koja je okupila više od 300 zvanica, nastupila su tri rezidencijalna DJ-a u pratnji violine i saksofona, a„dnevna soba“ je bila posebno dekorisana. Uz već prepoznatljive koktele, gostima je predstavljena i nova ponuda hrane.-Zadovoljstvo je sa prijateljima proslaviti tako važan datum, kao što je prvi rođendan. Za nama je uzbudljiva godina, u kojoj smo ostvarili sjajne rezultate. Kao najveći uspjeh ističemo činjenicu da je na poznatim sajtovima Trip Advisor i Booking.com naš hotel proglašen za prvi izbor gostiju koji su posjetili Podgoricu-saopštila je menadžerka hotela Jelena Ognjenović.

CentreVille vas vodi u Dubai i na Sejšele

Gosti koji su donijeli rođendansku čestitku učestvuju u vrijednoj nagradnoj igri, koju CentreVille i The Living Room organizuju povodom rođendana. U nagradnoj igri mogu da učestvuju i svi koji do 31. oktobra donesu ili pošalju rođendansku čestitku. Najsrećniji među njima imaju mogućnost da osvoje po dva noćenja za dvije osobe u luksuznim hotelima u Dubaiju i na Sejšelima (The H Dubai i The H Resort Beau Vallon Beach), kao i vikend u CentreVille hotelu.

Više od 35. 000 gostiju, preko 100. 000 kafa, blizu 10. 000 koktela…

CentreVille Hotel & Experiences otvorio je vrata prvim gostima sredinom oktobra prošle godine. Za 12 mjeseci, ugostio je više od 35. 000 posjetilaca iz regiona, Evropske Unije, Turske, Kine, Rusije, Sjedinjenih Američkih Država, Kanade, Velike Britanije, pa i daleke Australije.The Living Room se izdvojio kao jedno od omiljenih mjesta u Podgorici, a turistima se preporučuje kao „must visit“ lokacija. U popularnoj „dnevnoj sobi“ za godinu je napravljeno više od 104. 000 kafa i blizu 10. 000 koktela.

-Dobri rezultati u Podgorici su nas preporučili, zbog čega je H’Mark Hosts, brend kojem pripadamo, odlučio da otvori nove CentreVille hotele širom svijeta. H-Mark Hosts intenzivno radi na razvoju brenda i do 2020. će u svom portfoliju imati još 25 objekata. Među njima su planirani CentreVille hoteli u Beogradu i Sarajevu, ali i Luksemburgu, Dubaiju i Maroku- najavila je Ognjenović.

Direktor Abu Dhabi Financial Group za Istočnu Evropu Predrag Kozić istakao je da je otvaranjem  CentreVille hotela zaokružena priča ka postavljanju The Capital Plaza centra na prvo mjesto poslovanja u Crnoj Gori.

-Sa ponosom možemo istaći da naš centar  predstavlja i jedan od najprepoznatljivijih multifunkcionalnih objekata ove vrste u regionu.Uspjeh hotela CentreVille je ujedno i uspjeh The Capital Plaza centra. Danas oko 1.500 ljudi dolazi svaki dan na posao u kompanije koje posluju unutar centra, čime se može pohvaliti malo koji objekat ove vrste u jugoistočnoj Evropi. The Capital Plaza i CentreVille od prvog dana otvaranja hotela posluju kao jedinstvena cjelina i nastaviće da se raduju novim uspjesima i u danima koji slijede-kazao je Kozić.

Podsjetimo, CentreVille Hotel & Experiences ima 122 udobne sobe i luksuzna apartmana, koji se prostiru na šest spratova. Osim što je oplemenio turističku ponudu Podgorice, hotel je i značajan poslodavac u Glavnom gradu sa blizu 100 zaposlenih.

This slideshow requires JavaScript.

Mn.M.