DRUŠTVO PREPORUKA

NOVA GODINA U BUDVI: ,,Bijelo dugme”, Bajaga, ,,Hladno pivo”, S.A.R.S, ,,Elemental” i ,,Dubioza kolektiv”

Foto: B.R/MNE magazin

Brojne posjetioce, koji tradicionalno godinama biraju Budvu kao mjesto gdje će dočekati Novu godinu, očekuje četvorodnevni muzički program.

Vijestima“ je potvrđeno da program počinje 29. decembra, kada će na centralnoj bini ispred starogradskih bedema nastupiti poznata hrvatska rok grupa ,,Hladno pivo” i popularni beogradski sastav S.A.R.S.

Dan kasnije, 30. decembra, muzički program nastavlja se nastupom ,,Bajage i instruktora”.

Foto: B.R/MNE magazin

U najluđoj noći organizatori su se potrudili da dovedu trenutno najpoznatiji tribute bend „Queen real tribute“, bend iz Beograda, zaljubljenike u kultni britanski rok bend „Queen“. Nakon njih, kao zvijezde večeri nastupiće Bregović i ,,Bijelo dugme”, a u Budvu dolaze i pjevači koji su bili sastavni dio ovog benda Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović.

Muzički program se završava 1. januara, što će biti prava poslastica za sve koji vole malo „tvrđi“ zvuk. Na starogradskom trgu nastupiće hrvatski hip hop sastav ,,Elemental”, a iste večeri popularni bosanskohercegovački bend ,,Dubioza kolektiv” a svojom mješavinom punka, reggaea, duba, ska, rocka i uvijek jakim političkim porukama.

Organizatori su Opština i Turistička organizacija Budve.

Izvor: Vijesti