MAGAZIN PREPORUKA

PARIZ: Crnogorski timovi na Svjetskom prvenstvu frizera

Sljedećeg vikenda Pariz će biti domaćin najveće smotre frizera, tačnije Svjetskog prvenstva na kojem će, tradicionalno, svoje predstavnike imati i Crna Gora. U gradu svjetlosti crnogorski reprezentativci će nastupiti sa dva, brižno odabrana, mala ali kvalitetna tima, po jednim u seiorskoj i juniorskoj konkurenciji.

Svoje nastupe će imati u timskim i individualnim kategorijama.

Seniorski tim će nastupiti u sastavu: Nadica Petrović, Veljo Stevanović i Ilija Ljumović, dok će juniorsku reprerezentaciju sačinjavati: Filip Milošević, Miloš Živković i Luka Bulatović.

U individualnoj kategoriji, Crnu Goru će predstavljati Eldin Krivošić, koji je, ujedno, najveća uzdanica i nada tima, obzirom da se već peo na pobjednička postolja na najprestižnijim svjetskim takmičenjima i manifestacijama.

U kategoriji frizura za mlade nastupiće Zorana Vukčević, dok će u kategoriji Avangarda i komercijal fešn stil boje Crne Gore braniti Veljo Stevanović.

Osim takmičarskog dijela Crna Gora će, takođe, imati predstavnike u stručnim odborima muških i ženskih timova i to Dragana Marović i Rašida Brzaća.

Ni stručni žiri neće biti bez ljudi iz našeg tima, a u njemu će svoje mjesto zauzeti Slavica Vukčević i Mirsan Agić. U  Bordu direktora, očekivano, Crnu Goru predstavljaće  Zoran Vukčević, direktor za edukaciju Centralne Evrope ove renomirane organizacije.

-U Pariz putujemo bez finansijske podrške države, što je u mnogome otežalo naše učešće na najvećem svjetskom takmičenju. Ipak i pored poteškoća sa kojima smo se susreli uoči Svjetskog prvenstva, očekujem da naši takmičari ostvare zapažene rezultate u svojim disciplinama. Vjerujem u njih, u njihov rad i kvalitet te stoga polažem velike nade da se iz Pariza vrate makar sa jednim odličjem – istakao je Predsjednik Saveza frizera Crne Gore Veselin Vlahović.