DRUŠTVO PREPORUKA

POMOĆ ZA OBOLJELU DJECU: Počela sa radom Fondacija Iva Bijelić

Fondacija Iva Bijelić počela je sa radom i pomagaće djeci i mladima koji biju najteže životne bitke, koju je ova mala Novljanka nažalost izgubila.

Kako kažu iz fondacije, vraćena im je vjera u ljude i ista ih je obavezala da pomognu svoj djeci koja se nađu u koštac sa opakim bolestima.

-Početna sredstva naše fondacije je novac koji je preostao nakon Ivine borbe, a taj iznos je 194.125.34 eura i ovim putem dužnost nam je da javnost obavijestimo o tome. O našim daljim aktivnostima i akcijama koje ce fondacija pokrenuti ćete svakako biti blagovremeno obaviješteni – navode iz fondacije.

Dvanaestogodišnja Novljanka Iva Bijelić koja se godinu dana borila sa opakom bolešću – sarkomom, izgubila je životnu bitku i preminula krajem marta na klinici u Njemačkoj.

Iva je bolovala od dječijeg sarkoma – tumorta kostiju, zbog čega su brojni Novljani i građani cijele Crne Gore organizovali masovne humanitarne akcije i sakupili  300.000 eura za njeno liječenje u inostranstvu.

Izvor: cdm.me

One Response to POMOĆ ZA OBOLJELU DJECU: Počela sa radom Fondacija Iva Bijelić

  1. Andjeli

    05.08.2017 u 07:57

    Andjele nas lijepi, najljepši osmjehu Herceg Novog, uvjek ćeš živjeti u srcima svih novljana. Naučila si nas mnogo čemu, kako se boriti sa vedrinom i sjajem u očima, kako se suočiti sa bolom al nisi nas naučila kako bez tebe dalje da idemo, zato smo odlučili da ne prihvatimo činjenicu da si otišla, već nastavljamo naprjed sa tobom,sa osmjehom,sa vedrinom, nastavljamo dalje