DRUŠTVO PREPORUKA

CEDIS: Sjutra djelovi nekoliko opština bez struje

Podgorica

Zbog radova na trafostanici Zabjelo 3, u petak 04. avgusta tekuće godine, u terminu od 09 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača iza stovarišta Đurović na Zabjelu.

Bijelo Polje

Zbog radova na dalekovodu Tomaševo, u petak 04. avgusta tekuće godine, u terminu od 09 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa trafostanica: Potrk, Obod i Žaljevo.

Zbog radova na trafostanici Nikoljac, u petak 04. avgusta tekuće godine, u terminu od 08 do 13:30 sati bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa ove trafostanice.

Mojkovac

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Žari, u petak 04. avgusta tekuće godine, u terminu od 10 do 13:30 sati bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa ove mreže.

Kolašin

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Moračka Bistrica, u petak 04. avgusta tekuće godine, u terminu od 08:30 do 14:00 sati bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa ove mreže.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Bare, u petak 04. avgusta tekuće godine, u terminu od 08:30 do 13:30 sati bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa ove mreže.

Pljevlja

Zbog radova na zamjeni stubova na niskonaponskoj mreži, u petak 04. avgusta tekuće godine, u terminu od 08 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće: Crljenice, Otilovići, Lukavice, Vijenac, Ranč, Mijailovica, Stajišta, Bjelibor, Adrovići, Zaglavice, Crni Vrh i Rudnica.

Žabljak

Zbog radova na dalekovodu 10kV Virak, u petak 04. avgusta tekuće godine, u terminu od 09 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće područje Vukado.

Ulcinj

Zbog radova u trafostanici 10/0,4 kV “Đerane 3”, u petak 04. avgusta tekuće godine, u terminu od 09 do 10 sati bez napajanja električnom energijom ostaće Bulevara Teuta prema Đeranama 2, objekat Kallaba.

Nikšić

Zbog radova na delekovodu 110 kV Nikšić-Bileća, u petak 04. avgusta tekuće godine, u terminu od 07 do 08 sati bez napajanja električnom energijom ostaće: Grahovo, Petrovići, Velimlje, Trubjela, Vilusi.

Berane

Zbog radova u trafostanici 10/0,4 kV Đuranovića Luke, u petak 04. avgusta tekuće godine, u terminu od 09 do 14:00 sati bez napajanja električnom energijom ostaće Đuranovića Luka.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži, u petak 04. avgusta tekuće godine, u terminu od 08:30 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Lužac –Barice.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.