DRUŠTVO PREPORUKA

CEDIS: Sjutra isključenja struje u više opština

Podgorica
Zbog remonta niskonaponske mreže , u srijedu 02. avgusta tekuće godine, u terminu od 08:30 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće ulice AVNOJ-a, Manastirska i dio ulice Ruža.
Bijelo Polje
Zbog radova na dalekovodu 10 kV „Gubavač“, u srijedu 02. avgusta tekuće godine, u terminu od 09 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa trafostanica Rodijelja i Pećarska.
Zbog radova na trafostanici, u srijedu 02. avgusta tekuće godine, u terminu od 09 do 13:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće selo Lješnica.
Mojkovac
Zbog radova na niskonaponskoj mreži, u srijedu 02. avgusta tekuće godine, u terminu od 11 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće selo Mekića Kula.
Kolašin
Zbog radova na niskonaponskoj mreži, u srijedu 02. avgusta tekuće godine, u terminu od 09 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće selo Lugovi.
Zbog radova na niskonaponskoj mreži, u srijedu 02. avgusta tekuće godine, u terminu od 08 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće selo Đuđevina.
Šavnik
Zbog radova na mreži, u srijedu 02. avgusta tekuće godine, u terminu od 08:30 do 10 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće područje Boana.
Zbog zamjene stubova na niskonaponskoj mreži, u srijedu 02. avgusta tekuće godine, u terminu od 09 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće selo Miloševići.
Pljevlja
Zbog radova na zamjeni stubova na niskonaponskoj mreži, u srijedu 02. avgusta tekuće godine, u terminu od 08 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće sela: Nange , Kalušići, Gačevića Breza i Otilovići.
Plav
Odlaže se redovni godišnji remont i revizija opreme u TS 35/10 kV „Plav“, koji je najavljen za srijedu , četvrtak i petak (od 02. do 04. avgusta ), tako da će područje Plava imati uredno napajanje električnom energijom u navedenom periodu. Naši korisnici će biti blagovremeno informisani o datumu izvođenja pomenutih radova.
Rožaje
Zbog radova na zamjeni stubova na 10 kV dalekovodu , u srijedu 02. avgusta tekuće godine, u terminu od 10 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće granični prelaz i selo Dračenovac.
Andrijevica
Zbog radova na zamjeni stubova na 10 kV dalekovodu , u srijedu 02. avgusta tekuće godine, u terminu od 08:30 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće sela Cecuni i Kuti.
Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.