DRUŠTVO PREPORUKA

CEDIS: Sjutra bez struje djelovi nekoliko opština

Nikšić

Zbog radova u 35/10 kV trafostanici Plužine, u utorak 04. jula, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Stolac, Smriječno, Zabrđe, Korlati, Kovači, Orah, Lisina, Muratovica, Miloševići, Suvodo, Brljevo, Mratinje, Stabna, Jasen, Stubica, Zukva, Ravno, Krivodo, Podmramor.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Usputnica-Vilusi, u utorak 04. jula, u terminu od 9 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Usputnica.

Kotor

Zbog radova u 35/10 kV trafostanici Račica, u utorak 04. jula, u terminu od 8 do 9 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Gradiošnica, Vrijes, Dumidran, Servisna zona Račica, obala Đuraševića, vodovod Topliš.

Bar

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Ponta, u utorak 04. jula, u terminu od 9 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača kod ponte na Velikom Pijesku.

Ulcinj

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Brajše 3, u utorak 04. jula, u terminu od 8 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Brajše prema džamiji, zaseok Kasnecovići i Selovići.

Zbog radova u trafostanici Sutjel, u utorak 04. jula, u terminu od 8 do 11 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Sutjel.

Berane

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Dolac-Barice, u utorak 04. jula, u terminu od 8:30 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Dolac-Barice.

Rožaje

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Bašča, u utorak 04. jula, u terminu od 8:30 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa ove  mreže.

Bijelo Polje

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Nikoljac, u utorak 04. jula, u terminu od 8 do 13:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio naselja Nikoljac (MBTS Kotlara-izvod Đurđevići).

Mojkovac

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Pržišta, u utorak 04. jula, u terminu od 9:30 do 10 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Pržišta.

Kolašin

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Zakrilje, u utorak 04. jula, u terminu od 9 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Bare Kraljske, u utorak 04. jula, u terminu od 8 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Bare Kraljske.

Petnjica

Zbog radova na dalekovodu Petnjica-Tucanje, u utorak 04. jula, u terminu od 8:30 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa ovog dalekovoda.

Zbog radova na dalekovodu Tucanje-Vrševo, u utorak 04. jula, u terminu od 8:30 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa ovog dalekovoda.

Žabljak                                                                                                                                                                       

Zbog radova na 35 kV dalekovodu Žabljak-Šavnik-Boan, u utorak 04. jula, u terminu od 8 do 11 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Mjesna zajednica Boan.

Pljevlja

Zbog radova na dalekovodu Hoćevina, u utorak 04. jula, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Hoćevina.

Zbog radova na dalekovodu Premćani, u utorak 04. jula, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Premćani.

Šavnik

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Duži, u utorak 04. jula, u terminu od 10 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Duži.

Plav

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Pepiće 1, u utorak 04. jula, u terminu od 8:30 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa ove mreže.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.