MAGAZIN PREPORUKA

„12 VELIČANSTVENIH“ PROMOVISALO HOTEL NA DRUGAČIJI NAČIN: House Stark osvojila CentreVille tron

Društvene mreže promijenile su svijet, uvodeći sasvim nova pravila i standarde u sve segmente života. Promjene su posebno vidljive u sferi marketinga i promocije, a ovog vikenda uvjerili smo se koliko lijepo i korisno to može biti na primjeru promocije jednog hotela. CentreVille Hotel & Experiences organizovao je Social Media Influencers Day i okupio dvanaest uticajnih ljudi na društvenim mrežama, koji su proveli dan i noć u hotelu, izvještavajući pratioce na Instagramu, Facebooku i Twitteru o svojim utiscima o ovom podgoričkom hotelu.

Kako bi njihov boravak učinili što zanimljivijim, hotel je osmislio jedinstvenu igru Game of CentreVille, koja predstavlja kombinaciju potrage za blagom i promocije na društvenim mrežama. Učesnici su, podijeljeni u grupe, tražili skrivene tragove po hotelu, prateći instrukcije kada i koju fotografiju treba da objave. Nakon svake objavljene fotografije na Instagramu ili Twitteru, dobijali su poruku u inbox sa novim tragom.

– Kada smo u oktobru prošle godine otvorili CentreVille Hotel & Experiences, najavili smo da ćemo redefinisati turističku ponudu Podgorice, tako što ćemo biti drugačiji. Pored našeg jedinstvenog enterijera i specifičnog pristupa gostu, trudimo se i da način na koji se promovišemo bude originalan. Vjerujemo da je naših „12 veličanstvenih“ gostiju promovisalo hotel na sasvim drugačiji način i ponosno ističemo da je Social Media Influencers Day prvi događaj ove vrste u Crnoj Gori – rekla je novinarima Jelena Ognjenović, koja je ispred hotela CentreVille bila domaćin Social Media Influencers Day-a.

Igra Game of CentreVille inspirisana je knjigom i serijom Game of Thrones, pa su takmičarske grupe nosile imena porodica koje se bore za tron. CentreVille presto u ovoj igri osvojila je ekipa House Stark, koja je najbrže otkrila skrivene tragove po hotelu. Članovi ekipe su Igor Milić, Marko Đikanović i Ignjat Kotlaja, koji je podijelio svoje utiske nakon što je sa timom osvojio tron.

– Utisci o Social Media Influencers Danu koji se prvi put desio u Crnoj Gori su iznenađujuće pozitivni. Znao sam da će da prođe dobro i da će biti zanimljivo, ali sam ipak iznenađen stepenom i vidom organizacije. Prilično zanimljiv koncept i odlično raspoređene cjelodnevne aktivnosti, tokom kojih smo se družili i sa stručnim osobljem i vodičem upoznali sa radom i ponudom CentreVille hotela. Kulminacija dana je bila igra Game of CentreVille. Veoma zanimljivo, nikada nisam imao priliku da učestvujem u nečem sličnom i nadam se da će ovakav vid okupljanja uskoro zaživjeti i na malo višem nivou.

Pored Kotlaje, Đikanovića i Milića, učesnici prvog Social Media Influencers Day-a su: Jelena Kaluđerović, Bojana Tufegdžić, Zana Čauši, Nikoleta Ljuljđuraj, Nikolina Lončar, Miloš Šćepanović, Stefan Vujačić i Anastasija Senić. Hotel im je uručio zahvalnice na koktelu organizovanom na Roof Top terasi predsjedničkog apartmana.

This slideshow requires JavaScript.