DRUŠTVO PREPORUKA

CEDIS: Sjutra bez struje djelovi nekoliko opština

Podgorica

-Zbog radova u trafostanici Gornja Gorica 3, u četvrtak 22. juna, u terminu od 10 do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće  dio ul. Miloja Pavlovića do magistrale i dio kuća između magistrale i ul. Miloja Pavlovića.

-Zbog radova u trafostanici Gošići 1, u četvrtak 22. juna, u terminu od 12 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće  dio Gošića.

-Zbog radova u trafostanici Kuće Rakića, u četvrtak 22. juna, u terminu od 8:30 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće  dio naselja Kuće Rakića.

Cetinje

-Zbog radova na 35 kV dalekovodu Cetinje-Kotor, u četvrtak 22. juna, u terminu od 8 do 19 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Žanjev Do.

– Zbog radova u 35/10 kV trafostanici Rijeka Crnojevića, u četvrtak 22. juna, u terminu od 11 do 13:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Rijeka Crnojevića, sela Riječke nahije i Ljubotinj.

Nikšić

-Zbog radova u 35/10 kV trafostanici Vilusi, u četvrtak 22. juna, u terminu od 11 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Velimlje, Balosavi, Bijelovići, Klenak, Štrpca, Miljanići, Milovići, Macavare, Renovac, Crni kuk, Dubočke, Zauglina, Prigradina, Tupan, Somina.

Kotor

-Zbog radova na dalekovodu Rivijera 1 i 2, u četvrtak 22. juna, u terminu od 11 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom povremeno će ostajati Grbalj, dio potrošača industrijske zone, HDl Laković.

-Zbog radova u trafostanici Turist B, u četvrtak 22. juna, u terminu od 10 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Dobrota, potrošači koji se napajaju iz ove trafostanice.

-Zbog radova u trafostanici Stari grad 5, u četvrtak 22. juna, u terminu od 7 do 10 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Stadi grad, dio potrošača u blizini Opštine.

-Zbog radova na dalekovodu Krivošije, u četvrtak 22. juna, u terminu od 9 do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Krivošije.

Bar

-Zbog radova u trafostanici Zlatni Nar, u četvrtak 22. juna, u terminu od 6 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće  potrošači na Obali Sutomore.

Ulcinj

-Zbog radova u trafostanici Radio centar 2, u četvrtak 22. juna, u terminu od 7:30 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio Velike plaže kod Marinkovića, restoran Lovac, ulica Turizma.

Bijelo Polje

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Tomaševo, u četvrtak 22. juna, u terminu od 8 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa ove mreže (STS Muslići-izvod Gačevići).

Kolašin

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Zakrilje, u četvrtak 22. juna, u terminu od 8 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

-Zbog radova na niskonaponskoj Lipovska Bistrica, u četvrtak 22. juna, u terminu od 8 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

Mojkovac

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Feratovo Polje, u četvrtak 22. juna, u terminu od 9 do 11:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

Rožaje

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Bać, u četvrtak 22. juna, u terminu od 8:30 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

– Zbog radova na dalekovodu Zekići-Dacići, u četvrtak 22. juna, u terminu od 8 do 18 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Donji Bukelj, Gornji Bukelj, Kaluđerski Laz, Granični prelaz Kula i repetitor Kula.

Berane

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Vrševo, u četvrtak 22. juna, u terminu od 8:30 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

Plav

-Zbog radova na dalekovodu Plav-Meteh, u četvrtak 22. juna, u terminu od 8:30 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Meteh, Jara, Babino Polje, Komarača, Korita, Prnjavor, gradsko područje, ulica Redžepagića, Đurička Rijeka, Jasenica, Hoti, Vojno selo.

Pljevlja

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Vrulja i Klađe, u četvrtak 22. juna, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Vrulja i Klađe.

Žabljak

-Zbog radova na dalekovodu Virak, u četvrtak 22. juna, u terminu od 9:30 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Bukovica i Borovac.

Herceg Novi

-Zbog radova na dalekovodu Sasovići-Presjeka, u četvrtak 22.jun, u terminu od 9 do 10 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće korisnici iz dijela Zelenike, Sasovića, Nakićenovića i Presjeke.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.