DRUŠTVO PREPORUKA

PALMON BAY HOTEL&SPA UGOSTIO NOVINARE: Spremni dočekujemo sezonu

Palmon Bay hotel&spa ugostio je crnogorske novinare, koji su se detaljno upoznali sa sadržajima hotela. Direktorica Palmon Bay-a, Jelena Đurašković i predsjednik borda direktora kompanije Primorje hotels& restaurants, u čijem vlasništvu je i hotel PalmonBay, Božidar Draganić prezentovali su  pojedinosti vezane za hotel i poslovanje hotela.

Đurašković je kazala da hotel broji više od 160 zaposlenih, te da je posebno ponosna na činjenicu da je više od 90 odsto zaposlenih iz Crne Gore, dominantno iz Herceg Novog.

-Svi zaposleni funkcionišu kao tim, i konstantno prolaze obuke i usavršavaju se. Vjerujem da je i to jedan od ključnih razloga za uspjehe koje hotel ostvaruje- kazala je Đurašković.

Ona je istakla da su najave za ovu sezonu odlične, te da su kapaciteti Palmon Bay-a maksimalno popunjeni do oktobra.

-Naš cilj, međutim, nije kvantitet sam po sebi već i kvalitet paralelno sa kvantitetom, i to je pravo mjerilo uspjeha-saopštila je Đurašković.

Draganić je takođe zadovoljan najavama i kazao je da ovu ljetnju sezonu dočekuju spremno. Radiće punim  kapacitetom, sa hotelskim kupalištem, modernom spa ponudom, sa preko 200 soba i apartmana.

-Ova sezona po svim najavama biće vrlo uspješna zato što nam gosti dolaze sa raznih tržišta. Imamo tu diversifikaciju gostiju, od Zapadne Evrope, Amerike, Izraela, Bliskog istoka i tako dalje. Po najavama i po rezultatima, koje smo već ostvarili, ali i po rezervacijama, koje imamo u našim objektima, već smo za 15 do 20 procenata uspješniji nego prošle godine – kazao je Draganić.

Sa ruskog tržišta, kako je naveo, hotel ne bilježi nikakve pokazatelje poremećaja, uprkos političkoj situaciji, već naprotiv, tradicionalno dobru posjetu. U hotelu je trenutno najviše gostiju iz Zapadne Evrope, odnosno iz Engleske, Francuske, Italije, ali i dosta gostiju iz Izraela i Rusije.

Hotel posjeduje nekoliko kongresnih sala, restorane, terase sa pogledom na ulaz u Boku, spa centar sa saunama i bazenom u kojem je mineralna voda, a u kojem sa gostima rade i fizioteraputi, zatim luksuzne i obične apartmane koji su opremljeni “smart sistemom” i pratećim pogodnostima.