DRUŠTVO PREPORUKA

DAN NAJBOLJIH U OŠ „MARKO MILJANOV“: Dodijeljene ,,Luče“, Najda đak generacije

Danas je, uz bogat kulturno-umjetnički program, u OŠ ,,Marko Miljanov“ iz Podgorice obilježen Dan najboljih.

Uz bogat kulturno-umjetnički program uručene su diplome ,,Luča“ učenicima Penava Saše Neveni, Ostojić Božidara Nikoli, Janković Predraga Mileni, Kapidžić Envera Mini, Mandić Mirka Jovani, Božović Slavka Damjanu, Savić Veljka Anastasiji i Bučan Muhameda Najdi koja je proglašena đakom generacije.

Gostima se obratila direktorica škole Edita Šabotić koja je kazala da ,,roditelji imaju poseban razlog da budu ponosni“.

-Dragi roditelji, danas imate poseban razlog da budete ponosni na svoju djecu. Mi smo ih vas­pi­ta­va­li i obra­zo­va­li, ali je va­ša ulo­ga ključ­na i ne­za­mjen­lji­va. Ima­mo isti za­da­tak, da nam dje­ca bu­du zdra­va i uspješna i da ima­ju uslo­ve za kva­li­tet­ni­ji ži­vot i ško­lo­va­nje. Želim vam, u ime svoje, a i ostalih kolega veliki uspjeh u daljem školovanju. Budite učenici uspjeha.Držite se svojih snova, vjerujte u njih i uspjeh neće izostati. Poruka koju vam na kraju prenosim  je da kada  birate stranu budete uvijek na strani dobra. Budite omladina koja će nam  ljubavlju, trudom, zalaganjem i poštenjem donijeti pozitivne promjene u društvu-kazala je direktorka Šabotić.                  

    Škola je takođe pohvalila i nagradila i učenike koji su postigli zapažene rezultate na školskim i opštinskim takmičenjima.

Mn.M.