DRUŠTVO PREPORUKA

CEDIS: Djelovi ovih opština bez struje 10. i 12. juna

Podgorica

Zbog radova u trafostanici Murtovina 2, u ponedjeljak 12. juna, u terminu od 8:30 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće ulice: Vukosave Božović, Antona Čehova, Nikole Lopičića, dio ulice Veljka Jankovića  i  dio ulice Orijenske.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži, u ponedjeljak 12. juna, u terminu od 14:30 do 20 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio Rogama oko marketa Idea.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži, u ponedjeljak 12. juna, u terminu od 8:30 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio Donje Gorice prema Berima.

Zbog radova na dalekovodu Lijeva Rijeka, u ponedjeljak 12. juna, u terminu od 9:30 do 18 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Lijeva Rijeka, Brskut, Veruša, Opasanica, Mokra i Kruševice.

Cetinje

Zbog radova na 35kV dalekovodu Cetinje-Kotor, u subotu 10. juna, u terminu od 8:30 do 18 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Njeguši i Žanjev Do.

Zbog radova na 35kV dalekovodu Cetinje-Kotor, u ponedjeljak 12. juna, u terminu od 9 do 10 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Njeguši i Žanjev Do.

Nikšić

Zbog radova u trafostanici Kličevo, u ponedjeljak 12.juna, u terminu od 11 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio Kličeva, Booster, Kamenolom, Tunel 1, Tunel2, Međeđe, Stubica, Paprati, Cerovo, Bogetići, Milojevići, Vitasojevići, Drenoštica.

Kotor

Zbog radova u trafostanici Turist B, u ponedjeljak 12. juna, u terminu od 9 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju iz ove trafostanice (Dobrota).

Bijelo Polje

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Tomaševo, u ponedjeljak 12. juna, u terminu od 8 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa ove mreže (STS Muslići-izvod Gačevići, područje Tomaševo).

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Medanovići, u ponedjeljak 12. juna, u terminu od 8 do 13:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa ove mreže (STS Medanovići-izvod P.Potok, područje Medanovići).

Mojkovac

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Kraljevo Kolo, u ponedjeljak 12. juna, u terminu od 9 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

Kolašin

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Zakrilje, u ponedjeljak 12. juna, u terminu od 8 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

Zbog radova na dalekovodu Lipovo, u ponedjeljak 12. juna, u terminu od 9 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Plana, Blatina, Bistrica, Migalovica, Donje Lipovo i Gornje Lipovo.

Rožaje

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Gusnice, u ponedjeljak 12. juna, u terminu od 12 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Kalače, u ponedjeljak 12. juna, u terminu od 8:30 do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

Berane

Zbog radova na niskonaponskoj mreži Šekular, u ponedjeljak 12. juna, u terminu od 8:30 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa ove mreže.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.