DRUŠTVO PREPORUKA

M TEL: 4 telekomunikacione usluge u jednoj

 

Kompanija m:tel je pripremila nevjerovatnu ponudu u kojoj korisnici dobijaju sve četiri telekomunikacione usluge zajedno već od 26.99 eura mjesečno. Uz to korisnici mogu da kupe i nasavremenije mobilne telefone i TV uređaje na rate.

Korisnici od sada uživaju u Internetu čak i do nevjerovatnih brzinaod 80Mbps. Pored 180 vrhunskih kanala, očekuju ihi pozivi u fiksnoj telefoniji od samo 1 cent/min ka svim mrežama u Crnoj Gori.

Što se tiče benefita usluga mobilne telefonije, svi do isteka ugovorne obaveze korisnici mjesečno dobijaju:

  • Besplatne pozive ka m:tel fiksnoj mreži
  • 5000 besplatnih minuta ka m:tel 068 mreži
  • Besplatni pozivi ka drugim fiksnim i mobilnim mrežama u Crnoj Gori (100 min);
  • 3GB Interneta po maksimalnoj brzini.

Od sada korisnici svuda sa sobom mogu ponijeti svoj fiksni telefon. Dovoljno je da preuzmu Tel BOX smart aplikaciju i prijave se sa svojim fiksnim brojem.Unesu fiksni broj u odgovarajuće polje, i neometano pozivanje i primanje poziva sa fiksnog, na mobilnom, može da počne! I ne samo to: pozivi kafiksnoj m:tel mreži su potpuno besplatni! Preko aplikacije korisnici će razgovarati za samo 1 cent/min ka drugim fiksnim mrežama u Crnoj Gori i 4,5centi/min ka fiksnoj mreži Telekoma Srbije.

Tel BOX aplikaciju je moguće preuzeti na Google Play prodavnici. Aplikacija koristi besplatnu data konekciju dok je korisnik na m:tel mreži i dostupna je za tablete i telefone na android platformi.