DRUŠTVO PREPORUKA

CEDIS: Sjutra bez struje djelovi nekoliko opština

Podgorica

-Zbog radova u trafostanici Kuće Rakića 4, u utorak 06. juna, u terminu od 8:30 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio naselja Kuće Rakića.

Zbog radova na dalekovodu Lutovo, u utorak 06. juna, u terminu od 8 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće željeznička stanica Bioči, Potkrš, Klopot, Pelev Brijeg, Lutovo, željeznička stanica Lutovo, Boljesestra, Seoštica i Orah.

Cetinje

Zbog radova na dalekovodu Meterizi, u utorak 06. juna, u terminu od 9 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Žabljak Crnojevića, Dodoši, Kraće Do, Šinđon, Meterizi, Kokošice, Dobrska župa, Đalci, Češljari, Gospoštine, Pipac, Cerov Pod, Jankovića krš, Rvaši, Drušići, Prevlaka, Karuč i Bobija.

-Zbog radova na dalekovodu Cetinje, u utorak 06. juna, u terminu od 9 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Oćevići, Zaćir, Dubova, Ćeklin, Strugari, Markov Do, Bokovo, Đinovići, Kosijeri, Dobrsko Selo, Štitari, Orašani, Mikulići i Tomići.

-Zbog radova na dalekovodu Lipovik, u utorak 06. juna, u terminu od 9 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Lipovik, Čukovići, Dujeva,  Zaječina, Mihaljevići, Poseljani i Zaštek.

-Zbog radova u 35/10kV trafostanici Novi Obod, u utorak 06. juna, u terminu od 10:30 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće naselja Gipos, gornji dio Donjeg Kraja, Ćeranići, Gnjevi Do, IV jul, dio Predgrađa, Barake, dio naselja Đura Petrovića i dio naselja Luke Ivaniševića; dio ulica Pavla Rovinskog, Omladinske, IV proleterske i Bajove , vodovodno postrojenje Sandin vrh; sela Bajice, Dubovik, Petrov Do i Milijevići; dio naselja Luke Ivaniševića, Donjeg Kraja i Aerodroma; dio ulica Mojkovačke, Omladinske, X crnogorske, Vojvode Boža, Nikole Lekića, Hercegovačke, Bajove, Njegoševe, Peka Pavlovića i dio Bulevara crnogorskih junaka.

Nikšić

-Zbog radova na 110kV dalekovodu Nikšić – Bileća, u utorak 06. juna, u terminu od 7 do 8 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju iz 35/10kV trafostanice Vilusi (Grahovo, Petrovići, Velimlje, Trubjela, Vilusi).

Danilovgrad

-Zbog radova na dalekovodu Slap Zete, u utorak 06. juna, u terminu od 7:30 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Vinići, Mosori, Sretnja, Brijestova, Rova i Donji Rsojevići.

Zbog radova u trafostanici Podglavice, u utorak 06. juna, u terminu od 7:30 do 18 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Podglavice (dio Martinića).

Tivat

-Zbog radova na dijelu mreže prema Oblatnom, u utorak 06. juna, u terminu od 10 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće naselja Bogišići i Oblatno.

Rožaje

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Dedeiće, u utorak 06. juna, u terminu od 8:30 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa ove mreže.

Andrijevica

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Đuliće, u utorak 06. juna, u terminu od 8:30 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa ove mreže.

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Gradišnjica, u utorak 06. juna, u terminu od 8:30 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa ove mreže.

Žabljak

-Zbog radova na dalekovodu Novakovići, u utorak 06. juna, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Suvodo, Zminica, Bare Žugića, Smoljan, Okruglica, Novakovići, Merulja, Rudi.

Šavnik

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Mljetičak, u utorak 06. juna, u terminu od 10 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Mljetičak.

Pljevlja

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Zabrđe, Zorlovići, u utorak 06. juna, u terminu od 9 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Zabrđe, Zorlovići.

Bijelo Polje

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Grab, u utorak 06. juna, u terminu od 8:30 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa ove mreže (STS Dauti – izvod Despotovići).

Kolašin

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Đuđevina, u utorak 06. juna, u terminu od 9 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

Zbog radova u trafostanici Žirci vikendice, u utorak 06. juna, u terminu od 9 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju iz ove trafostanice.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.