DRUŠTVO PREPORUKA

ŽPCG: Ponovo kreće noćni voz Bar-Beograd

 

Noćni voz na relaciji Bar-Beograd-Bar ponovo će saobraćati od 16. juna, saopšteno je iz Željezničkog prevoza Crne Gore (ŽPCG).

-Međunarodni noćni vozovi će saobraćati pomoćnim prevoznim putem preko Užica, Kraljeva i Lapova za Beograd i obratno, sa polaskom iz stanice Bar u 16 sati i 50 minuta, iz Podgorice u 17 sati i 53 minuta, Bijelog Polja 20 sati i 35 minuta i planiranim dolaskom u stanicu Beograd u osam sati- kaže se u saopštenju.

Kako se precizira, polazak iz stanice Beograd je u 20 sati i 17 minuta, a planiran dolazak voza u stanicu Bijelo Polje je u osam sati i deset minuta, Podgoricu u deset sati i 36 minuta i stanicu Bar u 11 sati i 37 minuta.

U noćnoj ponudi ŽPCG obezbijedio je, kako se navodi, prevoz u kolima za spavanje, kušet kolima, kolima sa sjedištima i kola za prevoz praćenih automobila.

Iz ŽPCG su saopštili da je red vožnje za dnevni Inter City voz ostao nepromijenjen, odnosno da saobraća po redovnim polascima iz Bara u sedam sati i deset minua, iz Beograda u devet sati i deset minuta sa presijedanjem i obezbijeđenim alternativnim prevozom autobusom od željezničke stanice Lajkovac do Beograda i obratno.

-Od 15. jula voz na relaciji Bar-Beograd-Bar će saobraćati redovnom trasom- navodi se u saopštenju.