DRUŠTVO PREPORUKA

CEDIS: Sjutra bez struje djelovi nekoliko opština

Podgorica

– Zbog radova na dalekovodu Lijeva Rijeka-ogranak Opasanica, u ponedjeljak 29.maja, u terminu od 9.30 do 18 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Levaja, Duške I Jablan.

– Zbog radova u trafostanici Zagorič 5, u ponedjeljak 29.maja, u terminu od 8.30 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači iz ulica Aleksandra Lesa Ivanovića, Velimira Stojanovića, Ljevorečke, Ljuba Ćupića i Bjelasičke ulice.

– Zbog radova u trafostanici Balabani 2, u ponedjeljak 29.maja, u terminu od 9 do 10 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio Balabana.

Cetinje

– Zbog radova na dalekovodu 35 kV Cetinje-Čevo, u ponedjeljak 29.maja, u terminu od 10 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće područje Ćeklića, Resne, Bjelica, Cuca, Čeva i Lastve Čevske.

Bijelo Polje

– Zbog radova na niskonaponskoj mreži Sutivan, u ponedjeljak 29.maja, u terminu od 08:30h do 14:00h bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa ove mreže (izvod Donji Sutivan).

Bar

– Zbog radova u trafostanicama, u ponedjeljak 29.maja, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači naselja Sustaša, Ahmetov Brijeg kula dio naselje Ilino preko pruge koji se napajaju iz TS 10/04 Ilino Mijovići.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.