MAGAZIN PREPORUKA

OLIVERA KATARINA: Ništa ne bih mijenjala u svom životu

Glumica Olivera Katarina otputovala je u Kan gdje će se pokloniti publici u ime čitave ekipe “Skupljača perja”, nakon što ovaj film bude prikazna na programu Kan Klasik. Žali kako kaže, što niko od njenih kolega iz filma nije među živima.

-Nema Saše, Bekima Fehmiua, Bate Živojinovića, Gordane Jovanović, Mije Aleksića… Nema ni muzičara Janike Balaža, scenografa Veljka Despotovića, najboljeg filmskog snimatelja Tomislava Pintera. U Kanu sada imam veliku odgovornost da se poklonim u ime svih njih- rekla je Olivera Katarina za Novosti.

Odgovarajući na pitanje šta joj je ljepota donijela čuvena glumica ističe da to nije “ulaznica” za sreću, te da ljepota često ometa talenat, “jer su ljudi spremni da kažu za nekog da je samo lijep, dok njegov dar ostaje u sijenci”.

-Ne žalim ni za čim i ništa ne bih mijenjala u svom životu. Uvijek sam imala čvrst stav i bila iskrena prema sebi, poslu kolegama, ljudima. Nisam plakala nad prvom borom na licu, dostojanstveno nosim svoje godine, i jer mislim da sam ih dostojanstveno i trošila. Ne razmišljam o prošlosti, ne čuvam svoje stare fotografije, jer sam uvijek živjela punim plućima, onako kako sam željela, sa mnogo strasti i emocija- rekla je Olivera Katarina.

Izvor: nedeljnik.rs