ART

NUMERU OTVARA SEMPL GOSTA SEA DANCE-A FATBOY SLIMA: Perry uzdraća udarac Swift


Ona je nezaustavljiva! Američka pop pjevačica Katy Perry ukrstila je muzičko umijeće sa slavnom koleginicom Nicki Minaj i lansirala pjesmu „Swish Swish“, treću koja najavljuje album „Witness“, saopšteno je iz Sea dance-a.
Po internetu se, dodato je, spekuliše da je Katy ovom pjesmom odgovorila rivalki Taylor Swift na singl ,,Bad Blood” iz 2014. koji je, navodno, posvetila koleginici koju ne simpatiše.

Već na prvo slušanje može se zaključiti da se bez ove house pjesme, piše u saopštenju, neće moći zamisliti nijedna žurka ovog ljeta i đuskanje u klubovima širom svijeta. Za produkciju je zadužen Duke Remont, a zanimljivo je da numeru „otvora“ sempl iz čuvenog miksa zvijezde ovogodišnjeg Sea Dance-a Fatboy Slima ,,Star 69”.
Album ,,Witness” ugledaće svjetlost dana 9. juna, a na njemu će se naći već popularne numere ,,Chained To The Rhythm” i ,,Bon Appétit”, koju je slavna pjevačica snimila sa jednim od najvećih hip-hop bendova današnjice Migos.
Katy Perry i Nicki Minaj uskoro će se ponovo naći u studiju, ali ovoga puta im stiže pojačanje. Jedan od najzaposlenijih ljudi u muzičkom svijetu, poznati DJ Calvin Harris udružiće snage sa slavnim pjevačicama u numeri ,,Soft Lips” koju fanovi muzičara jedva čekaju da čuju.

kud duga