MODA PREPORUKA

NA SVOM TERENU: Marion Kotijar sa dva smjela kanska izdanja potvrdila status najbolje odjevene Francuskinje

Glamurozna diva je na svom terenu, u francuskom gradu Kanu demonstrirala čistu eleganciju, i to dva puta u toku jednog dana. 

Glumica Marion Kotijar  je još jednom pokazala da je ikona stila, modna muza kada je svoje stilske sposobnosti demonstrirala prilikom premijere filma Ismael's Ghosts.

Francuska ljepotica nije igrala na sigurno. Voli da eksperimentiše, rizikuje i to uvijek u granicama normale i sa punim pravom se nalazi na listama najbolje obučenih, ne samo u Kanu, već i šire.

Prilikom jutarnjeg predstavljanja filma medijima, uobičajnog photocalla koji prethodi premijeri – lijepa glumica je izabrala dvodijelni komad, koji izgleda kao mini-haljina ispod koje “viri” podsuknja. Ali, imajte na umu da je reč o kombinaciji Chanel + Marion Kotilard. Tu greške ne postoje! Kremastosiva osnova, svjetlucav, kristalni vez koji je prekrio celu površinu u vidu cvetnih motiva i širi kroj modela koji krasi i midi rukave.. Sve je bilo na svom mjestu.

Šik biserno-perličastu kreaciju, Marion je upotunila providnim sandalama i crnom clutch torbicom.

Veče je pripalo crnoj, daleko glamuroznijoj kreaciji…

Dugonoga 51-godišnja glumica je ostavila sve bez daha kada se pojavila u crnoj kreaciji, čiji kroj je podsjetio na korsetne haljine. Jedinstven komad se sastojao od mini haljine, koja je “opasana” dugim korsetom i pritegnuta kaišem.

Sandale na platformu u boji pudera su izdužile njenu figuru. Pun pogodak se ogledao i u kontrastu masivne crne haljine i njenog porculanskog tena.

Izvor: elle.rs