DRUŠTVO PREPORUKA

CEDIS: Djelovi nekoliko opština sjutra bez struje

Nova elektronska brojila, od utorka 09. maja do petka 12. maja, biće ugrađivana na sljedećim lokacijama:

Berane, Plav, Gusinje 09.05-12.05

– Haremi bb

– Voja Maslovarića

– Luge bb

– Talum

– Beran selo

– Pešca

– Plav bb

– Gusinje I bb

– Svetog Save

– Čukarica bb

– Dom kulture bb

– Meterizi

– Glavice 1

– Rudo polje

– Izbjegličko naselje

– Čaršijska

– Brezovica

U toku radova na ugradnji novih brojila, u zavisnosti od preciziranog dana ugradnje o kojem se potrošači mogu interesovati od ekipa na terenu, objekti u kojima se vrši ugradnja, biće bez napajanja električnom energijom od 08 do 18 sati. Detaljnije informacije potrošači mogu dobiti putem call centra, na broj telefona 19100.

Podgorica

– Zbog planiranih radova na dalekovodu Vojni logor, u utorak 09. maja, u terminu od 9:00 do 11:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Smokovac, Mosor, Peuta,  Gornja Vrbica, Repetitor Sjenica, dio Zlatice i dio Meduna.

– Zbog planiranih radova u trafostanici Vranići 3, u utorak 09. maja, u terminu od 8:30 do 11:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće HDL Laković u Dalmatinskoj ulici i dio naselja oko njega.

– Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži Gradac, u utorak 09. maja, u terminu od 9:00 do 15:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja sela Gradac.

Danilovgrad

– Zbog planiranih radova na dalekovodu Slap Zete, u utorak 09. maja, u terminu od 9:00 do 16:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Donji Rsojevići, Vinići, Mosori, Brijestovo, Sretnja i Rova.

– Zbog planiranih radova na dalekovodu Podgorica, u utorak 09. maja, u terminu od 9:00 do 16:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Kopilje, Ćelija Piperska, Ruišta, Gostilje, Vukotica, Gornji Crnci, Seoca i Radovče.

Ulcinj

– Zbog planiranih radova na dalekovodu (ogranak Kodre Dakine i Reč), u utorak 09. maja, u terminu od 9:00 do 17:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja sela Reč i Kodre Dakine.

Petnjica

– Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži Trpezi, u utorak 09. maja, u terminu od 9:30 do 15:30 sati, bez napajanja električnom energijom (u skladu sa dinamikom izvođenja radova) ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

Kolašin

– Zbog planiranih radova na dalekovodu Lugovi, u utorak 09. maja, u terminu od 10:00 do 15:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Oćiba, Vladoš, Lugovi, Žirci, Pčinja, Crkvine.

Mojkovac

– Zbog planiranih radova na dalekovodu Uloševina-Slatina-Dobrilovina, u utorak 09. maja, u terminu od 12:00 do 13:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Ravni, Krastac, Siga, Jakovići, Jokići, Gojakovići, Crna Poda, Ravnjak, Crvena Lokva.

Bijelo Polje

– Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži Lijeska 1, u utorak 09. maja, u terminu od 10:00 do 13:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

Rožaje

– Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži Bašča, u utorak 09. maja, u terminu od 9:30 do 15:30 sati, bez napajanja električnom energijom (u skladu sa dinamikom izvođenja radova) ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.