MODA PREPORUKA

TREĆA NOĆ CRNOGORSKE NEDJELJE MODE: Održan ,,Designers exebition&Make up artist Day”

 

Treće noći Crnogorske nedjelje mode održan je ,,Designers exebition&Make up artist Day” u TC City Mall.

Posjetioci su od 18 do 21 časova imali priliku da se upoznaju sa nekima od naših vrsnih modnih dizajnera i šminkera.

Svi koji su to željeli, konsultovali su se sa našim umjetnicima o aktuelnim trendovima, bojama i stilovima kadasu u pitanju odijevanje i šminka.

U toku  programa bilo je živo i zabavno.Dijelili su se pokloni, šminkanje od strane više od deset profesionalnih šminkera bilo je besplatno, DJ je puštao muziku, a sponzori su dijelili besplatno piće i kafu.

Specijalni gost u muzičkom dijelu bio je Stevan Fedi, koji je otpjevao svoju pjesmu i obradu jedne pjesme koju je snimio.Publici se njegov nastup izuzetno dopao, pa je izvođenje ponovio.

Druženje za pamćenje obilježili su SanjaBobar, Lazar Ilić, Kristina&LazarIlić (HUNT), Marina Banović-Džuver, Dado Jovanović (DUDADO), JelenaRoganović-Đurić, Edita Nimanbegu (Eden Atelier), Nada Koljenšić, Madam Maya i Olga Pogodina.
Šminkeri koji su pored korisnih savjeta svim damama omogućili gratis profesionalno šminkanje sa brendovima DEBORAH, AURA, NYC, FLORMAR…bili su: tim šminkera „ZORAN“, Ivana Pavlićević, Violeta Zindović, Marija Ivanović -Šuković, tim Snežane Grbe i Sanje Blagojević.

Oficijelni fotografi događaja Jovana&Đorđe i veliki broj fotoreportera i medija ovjekovječili su ovaj događaj na najljepši način.

-Ovo je bila idealna prilika da svi oni koji planiraju vjenčanje, matursko ili polumatorsko veče ili su kume, sestre, drugarice na vjenčanju, direktno u komunikaciji sa dizajnerima i šminkerima čuju korisne savjete i naprave dogovore za taj poseban dan. Posjetioci događaja su upravo to i uradili-rekla je Snežana Ivanović, PR menadžerka Nacionalne  modne  komore Crne Gore.