DRUŠTVO PREPORUKA

CEDIS: Sjutra bez struje djelovi ovih opština

Nova elektronska brojila, od utorka 18. aprila do petka 21. aprila, biće ugrađivana na sljedećim lokacijama:

Podgorica 18.04 – 21.04

– Vojislavljevića

– Zabjelo bb – kod „Tare“

– Josipa Broza Tita

– Avnoja 1

– Put JNA

– Titovo Užička

– M. Popovića

– B. Matovića

– Jerevanska

– Petra Matovića

– 4 jul

– Zabjelo

Ulcinj 20.04-21.04

– KODRE – Pekara

Nikšić 18.04-21.04

– Vidrovan

– Rastovac

– V. Mićunovića

– Trg S. Kovačevića

– Njegoševa 18

U toku radova na ugradnji novih brojila, u zavisnosti od preciziranog dana ugradnje o kojem se potrošači mogu interesovati od ekipa na terenu, objekti u kojima se vrši ugradnja, biće bez napajanja električnom energijom od 08 do 18 sati. Detaljnije informacije potrošači mogu dobiti putem call centra, na broj telefona 19100.

Podgorica

– Zbog planiranih radova u trafostanici Blok 13 zgrada 5, u petak 21. aprila, u terminu od 9:00 do 15:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće zgrade u Bulevaru Mitra Bakića preko puta Autobuske stanice.

Cetinje

– Zbog planiranih radova u 35/0,4 KV trafostanici Lastva Čevska, u petak 21. aprila, u terminu od 9:00 do 16:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Lastva Čevska.

– Zbog planiranih radova u 35/10 KV trafostanici Novi Obod, u petak 21. aprila, u terminu od 10:00 do 17:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa  područja naselja Gipos, gornji dio Donjeg Kraja, Ćeranići, Gnjevi Do, IV jul, dio Predgrađa, Barake, dio naselja Đura Petrovića i dio naselja Luke Ivaniševića; dio ulica Pavla Rovinskog, Omladinske, IV proleterske i Bajove, vodovodno postrojenje Sandin vrh; sela Bajice, Dubovik, Petrov Do i Milijevići; dio naselja Luke Ivaniševića, Donjeg Kraja i Aerodroma; dio ulica Mojkovačke, Omladinske, X crnogorske, Vojvode Boža, Nikole Lekića, Hercegovačke, Bajove, Njegoševe, Peka Pavlovića i dio bulevara Crnogorskih junaka.

Kotor

– Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži Ljuta, u petak 21. aprila, u terminu od 9:30 do 12:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača naselja Ljuta.

Rožaje

– Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži Kalače (izlaz za Đemala Kalača), u petak 21. aprila, u terminu od 13:00 do 15:00 sati, bez napajanja električnom energijom (u skladu sa dinamikom izvođenja radova) ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

– Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži Banđovo brdo (ulica Sarajevska), u petak 21. aprila, u terminu od 10:00 do 13:00 sati, bez napajanja električnom energijom (u skladu sa dinamikom izvođenja radova) ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

Berane

– Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži Budimlja, u petak 21. aprila, u terminu od 9:30 do 15:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa ove mreže.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.