Porto Novi
MODA PREPORUKA

U PODGORICI 4. I 5. APRILA: 19. Gp Contour Fashion Connection

 

U organizaciji modne agencije Mondaine models, 4. i 5. aprila, u Podgorici, na “Imanju Knjaz”, biće održan 19. Gp Contour Fashion Connection. Tokom dvije modne večeri publika će imati priliku da vidi nove kolekcije modnih kuća i dizajnera iz regiona ali i kakvu modu plasiraju neki od poznatih svjetskih brendova.  Novo izdanje  otvoriće mlada Katarina Jočić koja stoji iza brenda “Altezza”  a nakon nje “Nika by SportVision”, talentovane sestre iz Srbije Aleksandra i Yovana Zistakis, Adidas by SportVision, Madam Maya i Premium stars. Drugog, “Alegra krstarenja” dana publici će se velikom samostalnom revijom predstaviti dizajnerski tim čuvene srpske modne kuće “Mona”. Obje večeri biće upriličen veliki after party u okviru kojeg će “Imanje Knjaz” prezentovati svoju gastro ponudu.

Zaštitno lice događaja je Nikoleta Jovanović, djevojka koja je “otkrivena” upravo u školi “Catwalk school” by Mondaine models i sada se uspješno bavi modelingom širom svijeta. Ona je, za potrebe cover fotografije, stala pred objektiv Ivane Modrlanović iz Beograda.

 Šminka i frizura, kao i godinama unazad, povjerena je timu Zorana Vukčevića i Ljubice Bulatović. Zvanični fotograf 19. Gp Contour Fashion Connection-a je Ivan Đurović-Blacky foto, dok dekoraciju potpisuje Jelena Mlađenović. U prvim redovima i na pisti očekuje se veliki broj poznatih ličnosti sa regionalne modne, kulturne, sportske, političke i biznis scene.