MODA SLAJDER

PODGORICA: Počeo Kids Days Fashion and Art, mali manekeni dobili veliki aplauz

Dječija modna manifestacija Kids Days Fashion and Art, koja se prvi put organizuje u Crnoj Gori, otvorena je sinoć u hotelu Hilton u Podgorici.

Publika je bila u prilici da vidi modele italijanskog brenda Original Marines, a mali manekeni svakim pojavljivanjem na pisti dobili su veliki aplauz.

Nakon revije direktor marketinga brenda  Extreme Intimo, koji ove godine proslavlja 25 godina uspješnog poslovanja, Žika Nedeljković uručio je diplome i poklone djeci predškolskog uzrasta koja su, po mišljenju žirija, imala najbolji crtež na temu ,,Idealna pidžama iz snova”. On je kazao da je na konkurs pristiglo više od stotinu radova, a žiri je odabrao tri. Prvo mjesto pripalo je Milici Điknić, drugo Jakši Nikitoviću, a treće Nikolini Razić.

Organizator Kids Days Fashion and Art modni kreator Aleksandar Dado Jovanović kazao je za MNE magazin da je izuzetno zadovoljan kako je protekla prva noć manifestacije.

-Ovo je veliki i zahtjevan projekat u kojem učestvuje oko 200 djece. Mališane je okupila i ujedinila moda, muzika i umjetnost-kazao je Jovanović.

This slideshow requires JavaScript.

On je za sjutra veče najavio reviju brendova City Moda Kids i Sarabanda, polaznike škole pjevanja D mol, a treća, završna noć biće edukativnog karaktera.

Program je vodila Mis Crne Gore Tea Babić.

This slideshow requires JavaScript.

Mn.M.

Foto: B.Šekularac