MAGAZIN MAGAZIN_IZDVOJENO

U ULICI ,,NOVAKA MILOŠEVA” OTVOREN ,,HANGOVER” BAR: Šarm Zapada u centru Podgorice

Specifični svjetlosni efekti, vrhunski profesionalizam osoblja, gužva, a u njoj primjetno raspoloženje gostiju koji ispijaju koktele i uživaju uz muziku Kuba benda-slika je  koja je obilježila atmosferu na sinoć upriličenoj žurci u nedavno otvorenom ,,Hangover” baru u centru glavnog grada.

 Smješten u Ulici ,,Novaka Miloševa”, prepoznatljivoj po brojnim kulturnim i umjetničkim dešavanjima koja su uvijek imala svojevrsan kulturološki uticaj, ,,Hangover” s dobrom energijom koja se osjeća u prostoru, jeste novo mjesto okupljanja svih koji žele da osjete duh urbanog gradskog jezgra.

Zapadnjački stil koji se ogleda u enterijeru daje poseban šarm ovom baru. Zato je ,,Hangover” odlično mjesto za ispijanje kafe i toplih napitaka tokom dana, a raznolika ponuda koktela, po kojima je bar jedinstven u ovom dijelu grada, primamljiva je za večernji provod.

Naziv bara, po riječima vlasnika, asocijacija je na istoimeni film.

Kao što se u filmu razvija  ideja prijateljstva,  tako i ,,Hangover” raste na prijateljskim osnovama i šalje poruku da urbanih mjesta koja imaju šta da ponude istinskim hedonistima još ima    u centru glavnog grada.

This slideshow requires JavaScript.

https://www.facebook.com/hangover.pg/?fref=ts

Adresa: Novaka Miloševa 44 Podgorica

Kontakt telefon: 068 044 074

This slideshow requires JavaScript.

(PR)

Foto: B. Šekularac